Menu

GINOP 4.1.3 Napelemrendszer telepítésének támogatása cégeknek: ne maradjon le a kedvező lehetőségről!

Napelemrendszer telepítésének támogatása cégeknek: ne maradjon le a kedvező lehetőségről!

A különböző vállalkozásoknak a legnagyobb kihívást azt jelenti, hogy hogyan tudják megőrizni úgy versenyképességüket, hogy közben a cég fenntartására, működésére is kellő anyagi keret maradjon. A vezetőség igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy a vállalkozás kiadásaiból lefaraghasson, azonban gyakran ehhez is tőkére van szükség – például a napelemrendszer telepítéséhez.

A telephely rezsiköltsége, bizonyos berendezések működése egyes vállalkozásokban rengeteg kiadással jár, ezért van szükség a napenergiára, hiszen a napelemrendszereknek köszönhetően jelentős mértékben csökkenthetőek a költségek. Ha Ön is szeretne napelemrendszert telepíttetni cégének telephelyére, azonban még nincsen erre elegendő forrása, most itt a lehetőség, hogy vissza nem térítendő támogatásra adjon be pályázatot!

A „Napelemes rendszer telepítésének támogatása mikro-, kis- és középvállalkozásoknak” című GINOP-4.1.3-19 kódszámú felhívásra 2019. június 17-től lehet beadni a pályázatokat a cégvezetőknek. A kérelem benyújtása után vissza nem térítendő támogatást kaphatnak a cégek 100% pályázati támogatással, aminek összege minimum 1,5, maximum 3 millió forint. A finanszírozásnak köszönhetően nem kell éveket várniuk a vállalkozásoknak arra, hogy telepíthessék a napelemrendszereket a cég területére, hanem a megkapott pályázati összeggel máris elkezdődhetnek az ezzel kapcsolatos munkálatok.

A felhívás nem csupán a rezsiköltségek csökkentésének és a versenyképesség növelésének érdekében került kihirdetésre, hanem a környezetterhelés mérséklése miatt is. Az utóbbi időben rengeteg, környezetvédelemmel foglalkozó szakember hívta fel világszerte a társadalom figyelmét, hogy itt az ideje a megújuló energiaforrásokat használni, hiszen nem bocsátanak ki káros anyagot, ami tovább rombolná a Föld légkörét.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a felhívás, és bővebb információra, segítségre lenne szüksége a pályázati anyag elkészítésében, forduljon bizalommal a Gershoj Energia Kft.-hez! Felkészült kollégáink mindenben a rendelkezésére állnak. Napelemrendszereinkről, szolgáltatásainkról bővebb információkat honlapunkon talál, amit a www.gershojenergia.com címen ér el. Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, a 06-30-894-6152-es számon, vagy e-mailen, az  címen!

ginop-4-1-3-napelemrendszer-teleptsnek-tmogatsa-cgeknek-ne-maradjon-le-a-kedvez-lehetsgrl-gershoj-energia