Gershoj Energia Kft. logo

Hívjon most: +36 30 894 6152

A Gershoj Energia hőkamerás napelem ellenőrzést indít

TATA, MAGYARORSZÁG, February 2022 – A Gershoj Energia magyar napelem rendszer kivitelező cég bejelenti légi hőkamerás és elemző szolgáltatásának elindítását!

Ez a szolgáltatás napelem parkok működésének ellenőrzését és szakértői elemzését biztosítja drónos légi felvételek készítése által a napelem parkok tulajdonosainak, vagyonkezelőinek vagy üzemeltetőinek.
A problémák precíz detektálásában növekedő drónflottánk segít, a saját engedéllyel rendelkező pilóták által üzemeltetett hőkamerás DJI M300 drónnal.

Gyors támogatást tudunk nyújtani Bécs és Budapest közötti, központi elhelyezkedésünk miatt.

„Fizikailag közel vagyunk jelenlegi és potenciális ügyfeleinkhez” – mondta Jan Gershoj, a Gershoj Energia tulajdonosa. „Tudjuk, hogy az egyetlen valódi kincs az idő, ezért a közelség már önmagában is nagy tőke. A hőképalkotáshoz és az elemzéshez való könnyű hozzáférésnek köszönhetően az ügyfelek itt Magyarországon minden eddiginél gyorsabban kezelhetik és oldhatják meg problémáik.”

Tudjon meg többet a hőkamerás ellenőrzésről

Rólunk
Gershoj Energia Kft. – Napelem Rendszerek Szakértőktől


A dán Jan Gershoj által 2009-ben alapított Gershoj Energia Tatán, Magyarországon található. A cég nagy tapasztalattal rendelkező villanyszerelőkkel, gépész- és villamosmérnökökkel dolgozik. Mindannyian elkötelezettek amellett, hogy zöld energián alapuló, versenyképes árú megoldásokat kínáljanak vállalatok és magánszemélyek számára, amelyek segítik az éghajlatváltozás visszafordítását. 

Tudjon meg többet itt: www.GershojEnergia.com.  

Kontakt

Gershoj Energia

+36 30 894 6152

info@GershojEnergia.com

Jan Gershoj Jensen a Gershoj Energia Kft. ügyvezetője

Jan Gershoj, Tulajdonos

Hívjon minket

Hétfőtől péntekig,
08:00-tól 16:00-ig

+36 30 894 6152

Írjon nekünk

Egyéni kérdések és kérések esetén forduljon hozzánk!

napelem@GershojEnergia.com

Jöjjen el hozzánk

2890 Tata
Ady Endre u. 13

Térkép

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.