Ajándék inverteres hűtő-fűtő klíma

Új napelemes rendszeréhez most hűtő-fűtő klímát adunk ajándékba!

Tovább zöldítjük otthonát!

Az otthona környezettudatosabbá tétele soha nem volt ilyen könnyű és kifizetődő!

Ha 2023. augusztus 31-ig szerződést köt legalább 3,5 kW-os napelem rendszer telepítésére, mi ajándékba adunk Önnek egy Daikin inverteres hűtő-fűtő klímát, amelyet szakértő csapatunk szerel fel!

Élvezze a tökéletes hőmérsékletet otthonában új klímájával, ami hűsít a forró nyári napokon és kellemes meleget biztosít a hideg téli estéken.

A napelem rendszerünk segítségével otthona környezettudatosabbá válik, mert a ház hűtése és fűtése megújuló energia segítségével valósul meg, így Ön is aktívan hozzájárul a környezetvédelemhez.

A napelemek segítségével jelentősen csökkentheti energiaköltségeit. A napelemek által termelt áram hajtja majd a Daikin inverteres klímát is, így hosszabb üzemidőt élvezhet anélkül, hogy aggódnia kellene a költségek miatt.

Ne maradjon le róla! Ajánlatunk 2023.08.31-ig érvényes!

Használja ki Ön is ezt a fantasztikus ajánlatot!

Az igénylés egyszerű és gyors!

Töltse ki kalkulátorunkat weboldalunkon az alábbi linken,

és hamarosan felkeressük időpont-egyeztetés céljából.

További kérdéseivel kapcsolatban állunk rendelkezésére alábbi elérhetőségeinken.

Kovács Róbert

Kovács Róbert

Stancforma Kft.

"Korrektek voltak, a leírt ajánlat szerint tartották a határidőt, és az árat. Továbbá gyors munkát végeztek és a személyes kérést is rugalmasan kezelték. Mivel pályázat útján valósítottuk meg a beruházást a számlázás illetve a dokumentálás kissé döcögősen ment, de a kéréseinket később maradéktalanul teljesítették. "
Tatabánya
53 kW

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!