Az Ön cégének megéri napelem rendszert telepíteni?

A vállalati elektromos áram ára drasztikusan növekszik, a napelem rendszerek költségei pedig csökkennek, így a napenergia fenntartható és költséghatékony alternatívát szolgál a vállalati szektor számára.

Noha a nagy multivállalatok már elengedhetetlennek tartják a napenergia használatát, a kis- és középvállalkozások zöme még nem indult el a megújuló energia irányába.

Az Ön cégének megérné napelem rendszert használni?

Íme 5 ok, amiért valószínűleg igen!

1. Függetlenség

Az utóbbi évek legnagyobb szabályozásai a károsanyag kibocsátás kapcsán történtek.

A szabályozások miatti többlet költség minden területen át fog hárítódni a fogyasztóra. Az autóiparban ezt már most is érezni. A villamos energia pedig iparágtól függetlenül nélkülözhetetlen.

Sajnos az erősen ingadozó piaci hatásokat napjainkban a külpolitikai események is negatívan befolyásolják. A változó szolgáltatói áraktól viszont teljesen független lesz az a vállalat, amelyik energia szükségletének nagy részét napelem rendszerrel termeli meg.

A napelem rendszer ezért egyúttal befektetést is jelent egy stabil jövőbe.

Telepítsen napelem rendszert, ha önállósodna a kereskedelmi áramáraktól!

2. Megtérülés

Napelem rendszer ára viszonylag magasnak tűnhet, ami felveti a hosszú megtérülési idő kérdését. A jó hír azonban:
A telepítés után alig kell karban tartani a rendszert, hiszen nincsenek mozgó alkatrészek.
A rendszer tartós edzett üveg és rozsdamentes acél elemekből áll.

„Előre kifizetünk” 7-10 évi villanyszámlát, a rendszer élettartama azonban több, mint 40 év is lehet.

A napelemes beruházás tehát 30 éven át szüntelenül termelhet profitot. Ezért napelem rendszert működtetni befektetés szempontjából a stabil hozamú kötvényekre emlékeztet.

A 2019-ben publikált MDPI gazdasági elemzése mindezen tényezőket figyelembe véve jutott arra az eredményre, miszerint hazai viszonyok között egy átlagos napelem rendszer diszkontált megtérülési ideje 7 – 9 év között várható.

Ha biztos befektetésre vágyik , a napelem rendszer egy kiváló választás lesz!

3. Támogatások

Az Európai Unió által rendszeres pályázatok érhetőek el napelem rendszer telepítésére. Akár iparágra fókuszáltan is. A vissza nem térítendő támogatások még inkább megrövidítik a megtérülési időt, hiszen csökken a bekerülési költség.

A Gershoj Energia pályázatíró partnere segítségével elkészítjük a teljes pályázatot és összeállítjuk a kapcsolódó dokumentációkat is. Menedzseljük a támogatás lehívásának folyamatait, valamint vállaljuk a nyertes pályázat teljes adminisztrációját és utókövetését.

4. Költségcsökkentés

A napelem rendszer telepítésének elsődleges motivációja általában a villanyszámla csökkentése. A napelemmel kiváltható energia mennyisége viszont cégmérettől és iparágtól függően változó.

A költségek csökkentése azonban biztosított, ha megfelelően működik a rendszer. Ennek alapja a mérnöki tervezés és a hozamszámítás.

Ha Önnek fontos a fix költségek leszorítása, akkor érdemes napelem rendszert telepítenie!

5. Reputáció

A megújuló energia felhasználása csökkenti az üvegházhatású gázok kibocsátását és a szennyezést. Napelem rendszer használatával bármely vállalkozás kifejezheti részvételét a globális felmelegedés elleni harcban, és csökkentheti az ország függőségét a külföldi forrásoktól.

A környezettudatos működés nem csak a fix költségeket csökkenti, hanem nagyszerű PR és marketing eszközként is szolgál. Ez a arculat bármely vállalat számára hasznos és pozitív visszajelzést generálhat a fogyasztóktól és a munkavállalóktól is.

Megéri tehát napelem rendszert telepítenie?

Megtérülő befektetés, biztos működés, nagyszerű támogatások. Ezek alapján minden típusú vállalkozás remekül képes kihasználni a napenergia előnyeit. Kérjen ajánlatot még ma napelem kalkulátorunkon!

Húzza el a gombot a csúszkán, havi villanyszámlájának megadásához.


Napelem rendszer mérete: kW
Napelemek száma: db
Inverter mérete: kW
Szükséges tetőfelület: m2
Amennyiben Ön ezt a rendszert választja, évente kg CO2 kibocsátását váltja ki.

Kérjük, adja meg adatait, ami alapján megküldjük Önnek kötelezettségmentes árajánlatunkat!

Rólunk

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Hívjon minket!

Hétfőtől péntekig,
08:00-tól 16:00-ig.

Írjon nekünk!

Egyéni kérdések és kérések esetén forduljon hozzánk!

Jöjjön el hozzánk!

2890 Tata,
Ady Endre u. 13