Gershoj Energia Kft. logo

Hívjon most: +36 30 894 6152

Még idén napelem rendszer lehet
az Ön háztetőjén!

Az emberek azért vágnak bele egy napelem rendszer üzemeltetésébe, hogy minél hamarabb megszabaduljanak az áramszámlától és így sokkal nyugodtabban és kiszámíthatóbban élhessenek.

Ennek azonban pont az ellenkezője valósul meg a hosszas ügyintézésnek, az ellentmondó ajánlatoknak, a bonyolult papírmunkának és a csúszó határidőknek köszönhetően.
Minden egyes eltelt nappal távolabb kerül a termelés beindulásától.

ideges

Mi nem hagyjuk, hogy emiatt feladja céljait!

Ha szerződést köt velünk 2020 október 31-ig akkor mi garantáljuk, hogy még ebben az évben le is telepítjük Önnek napelem rendszerét!

Hagyja az idegeskedést másra és valósítsa meg elképzeléseit még idén!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk!

A kedvezményt a szerződéskötés után írjuk jóvá.

A tájékoztatás nem teljes körű, a kedvezmény 2020.07.01 és 2020.08.31 között megkötött szerződésekre vonatkozik. A kedvezményben nem vehet részt pályázattal vagy hitellel kötött szerződés. A kedvezmény más ajánlattal nem vonható össze.

Dán szakértelem napelemre specializálódva

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Referenciák

Kérje szakértőink segítségét telefonon

Kérje szakértőink segítségét

A kedvezményes ajánlatért töltse ki az űrlapot, kollégáink pedig hívni fogják Önt telefonon.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.