Valós vélemények, kiválóan működő rendszerek

Bármely cég elmondhatja magáról, hogy szakértőként dolgozik.

Rólunk azonban ügyfeleink is ezt tartják!

"Hiszünk az ügyfélközpontú mentalitásunk sikerében, ezért valós történeteket mutatunk be munkánk reprezentálásához."

„Korrekt partnerek voltak, jó kommunikációval. Lényegében megállapodás szerint folyt a beépítés, maximálisan figyelembe vették elképzelésünket. A munkálatok nem okoztak gondot, kellemetlenséget a napi családi életben sem!”
Szakács Zsolt

A villanyóra cseréje után pár hónappal a monitoring jelezte, hogy nincs adat a helyszínről. Telefonos egyeztetés során derült ki, hogy megváltozott az internet hozzáférés jelszava. A probléma minden aspektusát egyesével megvizsgálva sikerült feltárni az akadályt és a monitoring azóta is zavartalanul üzemel.

"A rendszerünk teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, a kitűzött célt elértük, elégedettek vagyunk. A közeljövőre vonatkozó terveink alapján már felmerült a rendszer bővítésének szükségessége is."
Gombás József

Zavartalanul folyt a telepítés. Később a monitoring kommunikációja egy áramszünet után megszakadt. A hibát rövid telefonos egyeztetés után sikerült elhárítani.

"Üdítően jók voltak a tapasztalataim. A rendszer végső formáját egy folyamatos egyeztetés során érte el, amiben Önök is hajlékonyan tudtak alkalmazkodni saját elképzeléseimhez, ugyanakkor, ha az én adott kérésem valamiért nem volt célszerű el tudták magyarázni ezt is."
Bíró Zsolt

A telepítési munkák után derült ki, hogy az inverter gyári hibája miatt időnként lekapcsolt. A készüléket még aznap kicseréltük ami azóta is gond nélkül működik.

"Egyszer volt egy alkatrész hiba. Az inverter gyártójának monitorozó felületén láttam, hogy egy panel kiesett a termelésből. Tetszett, hogy egy telefonhívás elég volt a hiba bejelentésére és néhány nap múlva már ki is cserélték a hibás kütyüt."
Béky Benjámin

A telepítést hosszas egyeztetés előzte meg a tető szerkezetének egyedisége miatt. Még az installáció alatt is folyamatosan kommunikáltunk a tulajdonossal, így sikerült a felmerülő problémákat azonnal megoldani.

Kérje szakértőink segítségét!

Egyedi igényei vannak vagy csak szeretne gyors és egyszerű módon választ kapni kérdéseire?

Hívja bátran szakértő kollégáink!

Hívjon minket!

Hétfőtől péntekig,
08:00-tól 16:00-ig.

Jöjjön el hozzánk!

2890 Tata,
Ady Endre u. 13

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!