Gershoj Energia Kft. logo Napelem rendszerek kulcsrakész telepítése

Valós vélemények, kiválóan működő rendszerek

Bármely cég elmondhatja magáról, hogy szakértőként dolgozik.
Rólunk azonban klienseink is ezt tartják!

Hiszünk az ügyfélközpontú mentalitásunk sikerében, ezért valós történeteket mutatunk be munkánk reprezentálásához.

Szakács Zsolt

„Korrekt partnerek voltak, jó kommunikációval. Lényegében megállapodás szerint folyt a beépítés, maximálisan figyelembe vették elképzelésünket. A munkálatok nem okoztak gondot, kellemetlenséget a napi családi életben sem!”

A villanyóra cseréje után pár hónappal a monitoring jelezte, hogy nincs adat a helyszínről. Telefonos egyeztetés során derült ki, hogy megváltozott az internet hozzáférés jelszava. A probléma minden aspektusát egyesével megvizsgálva sikerült feltárni az akadályt és a monitoring azóta is zavartalanul üzemel.

Gombás József

“A rendszerünk teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeinket, a kitűzött célt elértük, elégedettek vagyunk. A közeljövőre vonatkozó terveink alapján már felmerült a rendszer bővítésének szükségessége is.”

Családi referencia Tata 2,65 kW

Zavartalanul folyt a telepítés. Később a monitoring kommunikációja egy áramszünet után megszakadt.
A hibát rövid telefonos egyeztetés után sikerült elhárítani.

Bíró Zsolt

“Üdítően jók voltak a tapasztalataim. A rendszer végső formáját egy folyamatos egyeztetés során érte el, amiben Önök is hajlékonyan tudtak alkalmazkodni saját elképzeléseimhez, ugyanakkor, ha az én adott kérésem valamiért nem volt célszerű el tudták magyarázni ezt is.”

Családi referencia Szombathely 7,14 kW

A telepítési munkák után derült ki, hogy az inverter gyári hibája miatt időnként lekapcsolt. A készüléket még aznap kicseréltük ami azóta is gond nélkül működik.

Béky Benjámin

“Egyszer volt egy alkatrész hiba. Az inverter gyártójának monitorozó felületén láttam, hogy egy panel kiesett a termelésből. Tetszett, hogy egy telefonhívás elég volt a hiba bejelentésére és néhány nap múlva már ki is cserélték a hibás kütyüt”

A telepítést hosszas egyeztetés előzte meg a tető szerkezetének egyedisége miatt. Még az installáció alatt is folyamatosan kommunikáltunk a tulajdonossal, így sikerült a felmerülő problémákat azonnal megoldani.

Minden tetőre tudunk rendszert ajánlani.
Kérjen ajánlatot most, vagy keresse kollégáinkat!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!