Gershoj Energia Kft. logo

Hívjon most: +36 30 894 6152

Tudjon meg mindent a napelem rendszerekről

Régóta szeretné már csökkenti villanyszámláját? Érdeklik a megújuló energiaforrások? Szeretne Ön is napelem rendszert de nehezen talál megbízható információforrást?

Segítünk a tájékozódásban! Ingyenes napelem tájékoztatónkból közérthetően megtudhat minden fontos részletet, amire szüksége lehet napelem rendszer vásárlás előtt.

Napelem rendszer tájékoztató

Tudja meg hogyan működik a szolár energia, mik a leghasznosabb információk egy napelem rendszer telepítése előtt és azt is, hogy miként tud a Gershoj Energia kft. az Ön segítségére lenni.

A tájékoztató tartalma:

Amennyiben érdeklődik a napelem rendszerek iránt, kérjük adja meg email címét, amire elküldhetjük Önnek tájékoztatónkat. A füzet pdf. formátumban érhető el és teljesen ingyenes.

Kérem az ingyenes tájékoztatót!

A küldés gomb megnyomásával elfogadja az adatvédelmi tájékoztatónkat és hozzájárul, hogy marketing célú üzenetet küldjünk Önnek.

Az is érdekelné, hogy mennyibe kerülne az Ön napelem rendszere?

Kalkulálja ki most 2 lépésben!

Húzza el a gombot a csúszkán, havi villanyszámlájának megadásához.


Kérjük, adja meg adatait, ami alapján megküldjük Önnek kötelezettségmentes árajánlatunkat!


Azért hoztuk létre a két lépéses napelem rendszer kalkulátort (mind magánszemélyek, mind vállalatok részére egyaránt), hogy megkönnyítsük az eligazodást az Ön leendő napelem rendszerének alapadataihoz. Az ajánlatkérés költségmentes!

Első lépésként a havi átlagos villamosenergia fogyasztását (villanyszámla) kell megadnia egy egyszerű csúszkán a kék golyó mozgatásával. Ezek alapján láthatja a leendő napelem rendszerhez kapcsolódó legfontosabb adatok becsléseit, mint a rendszer méret (kW), a szükséges napelemek darabszáma, az inverter mérete (kW), a szükséges tetőfelület vagy a rendszernek köszönhetően ki nem bocsátott Co2 mennyiség.

Az ajánlatkérés után kérjük adja meg személyes adatait. A rendszer becsült méretét és árát a megadott email címre küldjük el, és később is ezen adatok alapján vesszük fel Önnel a kapcsolatot. Az indikatív ajánlat nem tartalmazza a végleges árat, a konkrét ajánlathoz feltétlenül szükségesnek tartunk egy személyes helyszíni felmérést a minél pontosabb adatok kiértékeléséhez.

Kiemelt figyelmet fordítunk az aktuális pályázati kiírásokra, így a finanszírozási lehetőségekről is könnyedén tájékozódhat. Indikatív ajánlatunk mellett az aktuális kedvezményeinket is feltüntetjük! Amennyiben nem találja az email-t, kérjük nézze át levélszemét mappáját is.

Sikeres beküldés!

Ön megigényelte az ingyenes napelem tájékoztató füzetünk, melyet egy munkanapon belül elküldünk emailben. A füzetet pdf. formátumban csatoljuk. Amennyiben nem találja beérkező leveleink között, kérjük ellenőrizze levélszemét mappáját is.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.