Tudjon meg mindent a napelem rendszerekről!

Régóta szeretné már csökkenti villanyszámláját? Érdeklik a megújuló energiaforrások? Szeretne Ön is napelem rendszert de nehezen talál megbízható információforrást?

Segítünk a tájékozódásban! Ingyenes napelem tájékoztatónkból közérthetően megtudhat minden fontos részletet, amire szüksége lehet napelem rendszer vásárlás előtt.

Napelem rendszer tájékoztató

Tudja meg hogyan működik a szolár energia, mik a leghasznosabb információk egy napelem rendszer telepítése előtt és azt is, hogy miként tud a Gershoj Energia kft. az Ön segítségére lenni.

A tájékoztató tartalma:

Bemutatjuk milyen utat jár be a napfény, ameddig elektromos áram nem lesz belőle. Hogyan működik a napelem panel és mik a rendszer legfontosabb alkatrészei.

Több típust is megkülönböztethetünk, mint a hálózatra kapcsolt rendszer vagy a szigetüzemű. Az sem mindegy, hogy hány fázist használ az épület.

A napelem rendszer hatékony működésének alapja a megfelelő tájolás, hogy a panelek minél több napfényt tudjanak begyűjteni. De mi a legmegfelelőbb irány és dőlésszög?

Minden háztartásnak más az elektromos szükséglete, ezért nincs két teljesen egyforma napelem rendszer sem. Viszont az elektromos fogyasztók alapján nagyjából meg lehet határozni a megfelelő méreteket.

A rendszer hatékony és megtérülő működésének alapj a szakszerű kivitelezés. Elköteleződtünk a minőségi és szakmai munka mellett. A rendszer tervezését innovatív mérnöki eszközökkel a telepítést pedig 10 éves tapasztalatunk alapján végezzük.

A beruházás egy napelem rendszerbe hosszú távú befektetés. Ezért fontos leredukálni a meghibásodások számát. Termékeinkre és kivitelezésünkre is több éves garanciát vállalunk!

Amennyiben érdeklődik a napelem rendszerek iránt, kérjük adja meg email címét, amire elküldhetjük Önnek tájékoztatónkat. A füzet pdf. formátumban érhető el és teljesen ingyenes.

Kérem az ingyenes tájékoztatót!

A küldés gomb megnyomásával elfogadja az adatvédelmi tájékoztatónkat és hozzájárul, hogy marketing célú üzenetet küldjünk Önnek.

Sikeres beküldés!

Ön megigényelte az ingyenes napelem tájékoztató füzetünk, melyet egy munkanapon belül elküldünk emailben. A füzetet pdf. formátumban csatoljuk. Amennyiben nem találja beérkező leveleink között, kérjük ellenőrizze levélszemét mappáját is.