Mikor és mennyit termel a napelem
Májusi napelem kedvezmény
Gershoj Energia Kft. logo
Slider

Ragadja meg az új lehetőségeket!

Kezdje az idei tavaszt a megújulás jegyében és mi biztosítjuk hozzá a lendületet!

Minden májusban megkötött szerződésünk tervezési díjából elengedünk 66 000 Ft-ot (+ÁFA)!

Számítsa ki leendő napelem rendszerének méretét kalkulátorunkkal:

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Büszkék vagyunk rá, hogy szakértői munkánkban olyan nagy energiaigényű üzemeltetők is megbíztak, mint a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal vagy a Győri Rendőrkapitányság.

Legyen Ön is része a változásnak

Napelem rendszer kalkulátor

Húzza el a kék gombot a csúszkán, havi villanyszámlájának megadásához.


Kérjük, adja meg adatait, ami alapján megküldjük Önnek kötelezettségmentes árajánlatunkat!


A kedvezményt a szerződéskötés után írjuk jóvá.

A tájékoztatás nem teljes körű, a kedvezmény 2020.05.01 és 2020.05.31 között megkötött szerződésekre vonatkozik. A kedvezményben nem vehet részt pályázattal vagy hitellel kötött szerződés. A kedvezmény más ajánlattal nem vonható össze. Részletekről érdeklődjön kollégáinknál!