Gershoj Energia Kft. logo

Hívjon most: +36 30 894 6152

Az online monitoring előnyei

Mi a monitoring?

Online termelés nyomonkövető szolgáltatás.
Igény esetén szakembereink segítségével online felügyeletet biztosítunk napelem rendszeréhez. Amennyiben a rendszer csatlakoztatása az internetre megtörtént, elemezni tudjuk annak termelési adatait és működési kapacitásait. Lehetőség nyílik az áramtermelési adatok és tapasztalatok online megosztására is.

Mi a monitoring haszna?

A monitoring szolgáltatás nem automatikus, de érdemes igénybe venni, hiszen az ellenőrzések kiszűrik az esetleges problémákat és meghibásodásokat, amikről máshonnan nem kapna azonnali információt a rendszer tulajdonosa. Így növelhető a kiserőmű teljes élettartama alatt várható hozam, valamint csökkenthető a kWh-ra vetített költség.

Napelem Optimalizálás

Hogyan működik a monitoring?

Napelem rendszerek engedélyeztetésének folyamata
  1. Napelem rendszerének termelési adatait rendszeresen ellenőrizzük.
  2. Az energia termelés csökkenése után -a termelés kiesés mértékétől függően- hét munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon. Érdemes pár napot várni internetbeállítási, vagy időjárási kedvezőtlenségek kiszűrése érdekében.
  3. Telefonos egyeztetésünk során leellenőrizzük az internet és az inverter megfelelő beállításait.
  4. Amennyiben az eset távolról nem orvosolható szakértő csapatunk személyesen, a helyszínen is orvosolhatja a problémát.

Célunk, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és biztosak legyenek abban, hogy minőségi napelemes rendszerük évek múltán is megbízhatóan működik.

Célunk, hogy ügyfeleink elégedetten távozzanak és biztosak legyenek abban, hogy minőségi napelemes rendszerük évek múltán is megbízhatóan működik.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.