Gershoj Energia Kft. logo

Hűsítő ajánlatunk

Napelemes ventilátort adunk minden 5 kW-nál nagybb rendszer mellé, amennyiben szerződést köt velünk 2021 szeptember 30-ig.

Napelem rendszer kalkulátor

Gyors

Egyértelmű

Költségmentes

Tervezze meg napelem rendszerét kalkulátorunkon és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletekért! A kalkuláció kötelezettség mentes.

Tervezze meg napelem rendszerét kalkulátorunkon és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletekért! A kalkuláció kötelezettség mentes.

Húzza el a gombot a csúszkán, havi villanyszámlájának megadásához.


Napelem rendszer mérete: kW
Napelemek száma: db
Inverter mérete: kW
Szükséges tetőfelület: m2
Amennyiben Ön ezt a rendszert választja, évente kg CO2 kibocsátását váltja ki.

Kérjük, adja meg adatait, ami alapján megküldjük Önnek kötelezettségmentes árajánlatunkat!

Rólunk

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Telepites2

Hívjon minket

Hétfőtől péntekig,
08:00-tól 16:00-ig

+36 60 894 6152

Írjon nekünk

Egyéni kérdések és kérések esetén forduljon hozzánk!

napelem@GershojEnergia.com

Jöjjen el hozzánk

2890 Tata
Ady Endre u. 13

Térkép

Solar Power Europe

Solar Power Europe

Büszkék vagyunk rá, hogy a Gershoj Energia Kft. az első önálló hazai vállalatként csatlakozhatott a Solar Power Europe egyesülethez, amely képviseli mindazon értékeket, melyek megőrzését mi is küldetésünknek tekintünk és egy európai közösségben dolgozhatunk társadalmunk energiaellátásának modern kihívásain.

Bisnode Aaa

Bisnode minősítés

A Bisnode „AAA” tanúsítványt kiérdemlő vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a magyar piacon a csupán a cégek 0,63 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

Timelaps

Így dolgozunk mi

Timelaps video a 150 kW-os napelem rendszer telepítéséről a Tatabányai kormányhivatal számára.

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.