ZÖLD NOVEMBER

Nyerjen kedvezményt napelem rendszerének árából!

Szerencsekerék

Lépések

  1. A szerencsekerék automatikusan megjelenik. Ha mégsem, akkor kattintson a bal oldali szerencsekerék ikonra a játék kezdéséhez!
  2. Ezután kalkulálja ki napelem rendszerének méretét a lenti kalkulátor segítségével! A kalkulátorba ugyanazokat az adatokat adja meg, melyeket a szerencsekerékben is használt!
  3. A megadott adatok alapján elküldjük Önnek ajánlatunkat a megnyert kedvezménnyel együtt!

Napelem rendszer kalkulátor

Gyors

Egyértelmű

Költségmentes

Tervezze meg napelem rendszerét kalkulátorunkon és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a pályázati részletekkel kapcsolatban!

Húzza el a gombot a csúszkán, havi villanyszámlájának megadásához.


Kérjük, adja meg adatait, ami alapján megküldjük Önnek kötelezettségmentes árajánlatunkat!


Rólunk

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Telepites2

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.

Pörgessen a kedvezményekért!

  1.  Egy email címmel csak egyszer játszhat!
  2.  A játék után töltse ki kalkulátorunk is ugyanezekkel az adatokkal (név, email cím), hogy elküldhessük kedvezményes ajánlatunkat!
  3.  A megnyert kedvezményt beszámítjuk az ajánlatunkba
Pörgess!