Gershoj Energia Kft. logo

Hívjon most: +36 30 894 6152

Saját telepítő csapattal

Minden tetőre van megoldásunk!

Saját csapatunk már 10 éves tapasztalattal rendelkezik. 

A tetőn végzett munka veszélyes és folyamatos odafigyelést igényel, a napelem piac pedig az egyik leggyorsabban fejlődő iparág ezért minden dolgozónk rendszeres szakmai képzésekben részesül!

A napelem rendszer tetőre való telepítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy sem a szigetelésben sem a cserepek épségében ne tegyünk kárt.

Ügyfeleink egyéni igényeire tekintettel rugalmasan tudjuk kezelni a kábelezés nyomvonalát vagy az inverter elhelyezését is.

Egy napon belül telepítünk a leggyakoribb tetőfelületekre!

Kalkulálja ki most leendő napelem rendszere méretét!

Napelem rendszer kalkulátor

Gyors

Egyértelmű

Költségmentes

Tervezze meg napelem rendszerét kalkulátorunkon és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot a részletekért!

Húzza el a gombot a csúszkán, havi villanyszámlájának megadásához.


Napelem rendszer mérete: kW
Napelemek száma: db
Inverter mérete: kW
Szükséges tetőfelület: m2
Amennyiben Ön ezt a rendszert választja, évente kg CO2 kibocsátását váltja ki.

Kérjük, adja meg adatait, ami alapján megküldjük Önnek kötelezettségmentes árajánlatunkat!

Rólunk

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt. Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Telepites2

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.