Vállalati ügyfeleink véleménye

Ne hallgasson ránk!

Inkább nézze meg mit mondanak rólunk azok, akik már megbíztak minket!

Tom-Ferr Zrt.

"A napelemes rendszer témakörében az országon belül több céggel voltunk kapcsolatban. Elsősorban szakmai érvek és a közelség volt a fő szempont, ennek számtalan előnyeit éreztük a megvalósítás során is. A megvalósulás során is sok változás volt, a mi részünkről is változtak az igények, de ezek tökéletes szakmai támogatással, rugalmasan és időhatékonyan lettek megoldva."
Tata
840 kW

Ral-Tech Kft.

„A szakértelmük és a versenyképes ár győzőtt meg minket. Fontos volt számunkra, hogy a napelemes rendszer az aktuális energia felhasználásunkhoz legyen optimalizálva, bízunk benne, hogy ennek eredménye hamarosan látszódni fog a gazdasági mutatóinkon is.”
Tatabánya
300 kW

TWS Kft.

"Pozitív a véleményem az Önök munkájáról. Gyorsan, pontosan, szervezetten dolgoztak. Tartották a határidőket, Kovács Róbert kollégájukkal mindent meg lehetett beszélni."
Budapest
42 kW

Stancforma Kft.

"Korrektek voltak, a leírt ajánlat szerint tartották a határidőt, és az árat. Továbbá gyors munkát végeztek és a személyes kérést is rugalmasan kezelték. Mivel pályázat útján valósítottuk meg a beruházást a számlázás illetve a dokumentálás kissé döcögősen ment, de a kéréseinket később maradéktalanul teljesítették. "
Tatabánya
53 kW

B-Vital Kft.

"Már az első megbeszélés és egyeztetés során kiderült számunkra, hogy pontos , korrekt és megbízható cégről van szó. A határidőket pontosan tartották és gyors minőségi munkát végeztek. Személyes kérésünkre megfelelő válaszokat és utánajárást kaptunk."
Tata
13 kW

Albers Agrár Bt.

"Ismerős ajánlása miatt választottuk a Gershoj Energiát. Nem a legolcsóbb volt, de a forgalmazott napelemről és a cégről is jók voltak a visszajelzések. Kedvesek, segítőkészek voltak a munkatársak mind telefonon, mind e-mailben. A piacon tapasztalható árváltozást is figyelték és még be is tudták szerezni az ígért áron a napelemeket."
Szákszend
67 kW

Kopp Kft.

"A munkafolyamat a helyszín felmérésétől a kivitelezés befejezéséig a megbeszélt határidők és az adott költségvetési ajánlat betartásával rendben lezajlott."
Óbarok
11 kW

Ugyanezt a pozitív élményt tapasztalhatja meg Ön is, ha minket választ!

Kérjen ajánlatot még ma napelem kalkulátorunkon!

Vállalati napelem rendszer kalkulátor

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot készíthessünk cége számára.

Rólunk

A Gershoj Energia Kft. Komárom-Esztergom megyében, Tatán létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. 2008 óta napelem rendszerek kulcsrakész telepítésére szakosodtunk.

Munkánk során a dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget tartjuk szem előtt.
Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító precízen működő rendszerek legyenek.

Célunk, hogy ügyfeleink igényeire szabottan tudjuk biztosítani a napelem rendszer nyújtotta előnyöket: a stabil és garantált megtérülést, az Ön energiafogyasztásához igazított termelést, a biztos élettartamot és a maximalizált hozamot.

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!