5 év teljeskörű kivitelezői garancia

A szakértői szolgáltatásnyújtás vállalati kultúránk alapját képezi, legyen szó a mérnöki tervezés, a helyszíni kivitelezés vagy az ügyféllel tartott kommunikációról. Elköteleződtünk a folyamatos fejlődés mellett, hiszen csak így tudjuk munkánk által elérni a valós megtérülést, a garantált élettartamot és a maximalizált hozamot. Hiszünk a minőségi munka időtállóságában, ezért bátran vállalunk minden telepítésünkre 5 év teljes körű kivitelezői garanciát!

Ebben a szemléletben választjuk meg a munkáink során felhasznált napelem paneleket is, melyek főleg Tier 1 besorolású német és távol keleti márkák. A Tier 1 minősítésbe a szolár gyártók top 2%-a tartozik, azon cégek, melyek legalább 5 éve termelnek folyamatosan, jegyzik őket a nyilvános tőzsdén és teljesen automatizált gyártással és magas szintű vertikális integrációval rendelkeznek. A minőségi paneleknek a garanciái is tovább tartanak, így ügyfeleink rendszerének minden fontosabb eleme gyárilag is biztosított.

A termelés megfelelő minőségének monitorozására is lehetőséget nyújtunk, így online, naprakész adatokat láthatunk a napelem rendszer működéséről és időben elháríthatjuk az esetleges meghibásodásokat.

Az Ön haszna a mi érdekünk is!

Kalkulálja ki napelem rendszerének egyedi méretét!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!