Napelem rendszer telepítés

A napelem rendszer kiépítésének egyik leglátványosabb része maga a telepítés, amikor a paneleket a tetőre rögzítjük és beüzemeljük az invertert.

A telepítés a kijelölt területen a helyszíni felmérés és az előre megtervezett paraméterek alapján történik. A paneleket a tetőre a szarufához rögzített rozsdamentes acél tartószerkezet segítségével telepítjük, a földre vagy lapostetőre pedig önálló betonrögzítésű tartószerkezet kerül.

Minden tetőre van megoldásunk és a leggyakoribb tetőfelületekre telepítünk!

A napelem rendszer tetőre való telepítése során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy sem a szigetelésben sem a cserepek épségében ne tegyünk kárt. Ügyfeleink egyéni igényeire is tekintettel vagyunk, így rugalmasan tudjuk kezelni a kábelezés nyomvonalát vagy az inverter elhelyezését is. Az inverter elhelyezésének tervezésekor a panelekhez közeli, száraz, hűvös helyet preferálunk, a ventilátor hangja miatt lehetőleg nem az élettérben.

A telepítés után installáljuk az invertert és létrehozzuk az internet kapcsolatot a helyi wifi-n keresztül. A munkálatok végeztével összetakarítunk.

A saját csapaton kívül alvállalkozókkal is együtt dolgozunk a minél nagyobb területi lefedettség és a gyors kivitelezés érdekében, valamint a nagyobb vállalati, önkormányzati projektek esetében.

Saját csapatunk már 10 éves tapasztalattal rendelkezik, így a telepítés titkait még a legfiatalabb kollégáinknak is gyorsan át tudjuk adni. Erre egyre többször sor kerül, hiszen munkaközösségünket folyamatosan bővítjük!

A tetőn végzett munka veszélyes és folyamatos odafigyelést igényel, a napelem piac pedig az egyik leggyorsabban fejlődő iparág ezért minden dolgozónk rendszeres szakmai képzésekben részesül!

Büszkék vagyunk rá, hogy csapatunk tagjai között családtagokat is tudhatunk. Ez megerősít minket abban, hogy a folyamatos szakmai felkészültség nem csak ügyfeleink de munkavállalóink számára is kimagaslóan fontos.

Telepítő csapataink úgy dolgoznak ügyfeleinknél, mintha a saját rendszerüket építenék.

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!