Zöldebb út a növekedéshez

Egy PV rendszer fenntartható módja, hogy növelje működése versenyképességét és piaci vonzerejét.

Ahogyan az egész világon mindenhol törekszenek a klímaváltozás hatásait csökkenteni, továbbfejlődtek a vevői döntéshozatali és a gyártási folyamatok. Egyre több ügyfél néz utána alaposan a PV rendszerek szállítóinak, és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártók fenntarthatósági kezdeményezéseire az értéklánc mindkét irányában.

Azonkívül, hogy igazodniuk kell a vásárlók mélyrehatóbb ellenőrzésének megfelelően, a gyártóknak a növekvő költségekkel is meg kell küzdeniük miközben megpróbálják biztosítani villamosenergia-ellátásuk stabilitását egy olyan környezetben, ahol ingadoznak az energiaárak és nem garantált a hosszú távú kiszámíthatóság.

Egy PV napelemes rendszer telepítése lehetőséget nyújt zöld profiljának és piaci vonzerejének javítására a versenyelőny megteremtése céljából.

Egy PV napelemes rendszer az a kulcs, amellyel új értéket biztosíthat ügyfelei számára, miközben csökkenti a hálózati függőségét. Segít megerősíteni működésének ellenállását az ingadozó energiaárakkal és bizonytalan ellátással szemben, valamint növelheti termékei vonzerejét ügyfelei számára.

Mi, a Gershoj Energiánál tisztában vagyunk a működési kiválóság és a versenyelőny fenntartásának kihívásaival a mai összetett piacon. Célunk, hogy az energiaforrásai diverzifikálásával segítsünk Önnek mindkettőt megvalósítani, miközben fenntartja optimális rendszerteljesítményét a befektetésének versenyképes megtérülése érdekében.

Minőség – a teljes életciklus során

Mivel sok szereplő van a PV piacon, nehéz eldönteni, hol kezdjük és kit válasszunk. Az olcsóbb megoldás ritkán jelent jobbat, hosszú távon pedig szinte mindig drágábbnak bizonyul.

A Gershoj Energia fő megkülönböztető ereje a minőség. És ez több, mint egy vállalás. Ez egy elismerése annak, hogy az energiával kapcsolatos partneri kapcsolatok hosszú távú befektetések, és hogy felelősséggel tartozunk azok iránt, akik bíznak abban, hogy rendszereink évtizedeken keresztül a lehető legjobb teljesítmény nyújtják majd. A bizalom fenntartása érdekében kifejlesztettük saját minőségirányítási rendszerünket, amely magában foglalja a tervezési, mérnöki, kivitelezési és karbantartási szolgáltatásokat is.

Mivel valljuk, hogy a rendszerének minőségét az év minden napján garantálni kell a teljes életciklus alatt, mind magyar, mind nemzetközi szabványokat és legjobb gyakorlatokat is alkalmazunk. Szakértői támogatást nyújtunk a PV napelemes rendszerbe tett befektetésének minden lépésében, valamint magas minőségű szolgáltatásokat biztosítunk rendkívül versenyképes árakon, ami alacsonyabb kWh-kénti árat eredményez a rendszer teljes élettartama alatt.

Az általunk szállított minőség biztosítja, hogy a rendszere tovább fog maximális hatékonysággal működni, ezzel csökkentve az energia fajlagos költségét (LCOE), azaz a rendszer teljes élettartama alatt az egy kWh-ra jutó költséget. Ez egy kulcsfontosságú mutató a különböző PV napelemes rendszerek ár-érték arányának összehasonlításához.

Kockázatkezelés

A kockázat csökkentése biztos és megbízható energiaforrás révén a megtérülés maximalizálása érdekében.

A Gershoj Energiánál tisztában vagyunk azzal, hogy egy befektetés esetében sem 100%-ban garantált a megtérülés. Az üzlet a kockázatokról szól. A napenergia egyértelműen meghatározott kockázatokat és előre kiszámítható, vonzó előnyöket kínál. Több mint egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött pozitív eredményeink ezt alátámasztják.

Mindenki ki van téve az olyan váratlan eseményeknek, mint a szélsőséges időjárás vagy a tűzesetek. Ezeket tetézik a stabil energiaellátással kapcsolatos bizonytalanságok, amelyek előre nem tervezett leállásokhoz, váratlan költségekhez és kiesett bevételhez vezethetnek. Azáltal, hogy csökkenti vagy megszünteti tevékenysége hálózativillamosenergia-függőségét, egy PV napelemes rendszer lehetővé teszi a kockázatok elkerülését. Ez pénzügyi biztonságot ad, mivel előre kiszámíthatók a költségek, ezzel fenntartható módon megszüntetve kitettségét a változó energiaáraknak. Segítünk tisztázni az Ön – mint befektető – kockázati tűrését, kapacitását és követelményeit, valamint a projekt minden szakaszában végzünk kockázatelemzést, hogy tájékoztassuk az alábbiakról:

  • Elfogadható kockázatok, amelyeket hajlandó vállalni.
  • Kezelhető kockázatok, amelyeket aktívan kezelni szükséges.
  • Nem viselhető kockázatok, amelyek a vásárlás ellen szólnak

Kalkulálja ki cége napelemes rendszerének egyedi méretét!

Járuljon hozzá egy jobb, zöldebb és gazdagabb világ megteremtéséhez

Egy PV rendszer ideális módja lehet annak, hogy javítson zöld profilján és jövedelmezőségén.

A mai világban korábban soha nem látott mértékű energiaigénnyel és jelentős környezeti kihívásokkal kell szembenéznünk, miközben küzdünk a változó klíma hatásai ellen. Nincs olyan ország vagy régió, amely immunis lenne, és nincsenek gyors és egyszerű megoldások egyik problémára sem. Azonban mindannyian szerepet játszhatunk a változásban és a nyomás enyhítésében.

Vállalkozások már világszerte alkalmazzák ezt a hozzáállást. Azáltal, hogy egy PV napelemes rendszert telepít a telephelyén, viszonylag könnyen hozzá tud járulni a Föld megmentéséhez és egy fenntartható jövő megteremtéséhez a jövő nemzedékei számára.

A szürke elektronok zöldekre cserélése az első lépés a saját, szénsemleges működésre történő zöld átállásában. Ezenkívül lehetőséget biztosít pénzügyi érték létrehozására és a környezetre való pozitív hatás gyakorlására is.

Ha a Gershoj Energiával lép partnerségre, hozzáférést kap ahhoz a szaktudáshoz, amely szükséges saját energiaátállásának megkezdéséhez. Segítünk beépíteni tudományos, tényeken alapuló célokat a mai gyakorlatban elérhető legjobb, PV-vel kapcsolatos tudományos ismereteknek megfelelően.

Az energiát okosan kell felhasználni. A Gershoj Energia támogatja Dr. Egri Ádám budapesti Ökológiai Kutatóközpontban végzett munkáját és a Science című tudományos folyóiratban megjelent, „Segíthetnek-e a tudósok a rovaroknak túlélni az éjszakai fényhez való végzetes vonzódásukat?”című tudományos cikkének recenzióját.

Az eredmények a tahitótfalui Tildy Zoltán hídra felszerelt tiszavirágvédő lámpák hatékonyságának mérésére kerülnek felhasználásra.

Energia felhasználása

Kalkulálja ki cége napelemes rendszerének egyedi méretét!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!