Zöldebb út a növekedéshez

Egy PV rendszer fenntartható módja, hogy növelje működése versenyképességét és piaci vonzerejét.

Ahogyan az egész világon mindenhol törekszenek a klímaváltozás hatásait csökkenteni, továbbfejlődtek a vevői döntéshozatali és a gyártási folyamatok. Egyre több ügyfél néz utána alaposan a PV rendszerek szállítóinak, és egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a gyártók fenntarthatósági kezdeményezéseire az értéklánc mindkét irányában.

Azonkívül, hogy igazodniuk kell a vásárlók mélyrehatóbb ellenőrzésének megfelelően, a gyártóknak a növekvő költségekkel is meg kell küzdeniük miközben megpróbálják biztosítani villamosenergia-ellátásuk stabilitását egy olyan környezetben, ahol ingadoznak az energiaárak és nem garantált a hosszú távú kiszámíthatóság.

Egy PV napelemes rendszer telepítése lehetőséget nyújt zöld profiljának és piaci vonzerejének javítására a versenyelőny megteremtése céljából.

Egy PV napelemes rendszer az a kulcs, amellyel új értéket biztosíthat ügyfelei számára, miközben csökkenti a hálózati függőségét. Segít megerősíteni működésének ellenállását az ingadozó energiaárakkal és bizonytalan ellátással szemben, valamint növelheti termékei vonzerejét ügyfelei számára.

Mi, a Gershoj Energiánál tisztában vagyunk a működési kiválóság és a versenyelőny fenntartásának kihívásaival a mai összetett piacon. Célunk, hogy az energiaforrásai diverzifikálásával segítsünk Önnek mindkettőt megvalósítani, miközben fenntartja optimális rendszerteljesítményét a befektetésének versenyképes megtérülése érdekében.

Minőség – a teljes életciklus során

Mivel sok szereplő van a PV piacon, nehéz eldönteni, hol kezdjük és kit válasszunk. Az olcsóbb megoldás ritkán jelent jobbat, hosszú távon pedig szinte mindig drágábbnak bizonyul.

A Gershoj Energia fő megkülönböztető ereje a minőség. És ez több, mint egy vállalás. Ez egy elismerése annak, hogy az energiával kapcsolatos partneri kapcsolatok hosszú távú befektetések, és hogy felelősséggel tartozunk azok iránt, akik bíznak abban, hogy rendszereink évtizedeken keresztül a lehető legjobb teljesítmény nyújtják majd. A bizalom fenntartása érdekében kifejlesztettük saját minőségirányítási rendszerünket, amely magában foglalja a tervezési, mérnöki, kivitelezési és karbantartási szolgáltatásokat is.

Mivel valljuk, hogy a rendszerének minőségét az év minden napján garantálni kell a teljes életciklus alatt, mind magyar, mind nemzetközi szabványokat és legjobb gyakorlatokat is alkalmazunk. Szakértői támogatást nyújtunk a PV napelemes rendszerbe tett befektetésének minden lépésében, valamint magas minőségű szolgáltatásokat biztosítunk rendkívül versenyképes árakon, ami alacsonyabb kWh-kénti árat eredményez a rendszer teljes élettartama alatt.

Az általunk szállított minőség biztosítja, hogy a rendszere tovább fog maximális hatékonysággal működni, ezzel csökkentve az energia fajlagos költségét (LCOE), azaz a rendszer teljes élettartama alatt az egy kWh-ra jutó költséget. Ez egy kulcsfontosságú mutató a különböző PV napelemes rendszerek ár-érték arányának összehasonlításához.

Kockázatkezelés

A kockázat csökkentése biztos és megbízható energiaforrás révén a megtérülés maximalizálása érdekében.

A Gershoj Energiánál tisztában vagyunk azzal, hogy egy befektetés esetében sem 100%-ban garantált a megtérülés. Az üzlet a kockázatokról szól. A napenergia egyértelműen meghatározott kockázatokat és előre kiszámítható, vonzó előnyöket kínál. Több mint egy évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött pozitív eredményeink ezt alátámasztják.

Mindenki ki van téve az olyan váratlan eseményeknek, mint a szélsőséges időjárás vagy a tűzesetek. Ezeket tetézik a stabil energiaellátással kapcsolatos bizonytalanságok, amelyek előre nem tervezett leállásokhoz, váratlan költségekhez és kiesett bevételhez vezethetnek. Azáltal, hogy csökkenti vagy megszünteti tevékenysége hálózativillamosenergia-függőségét, egy PV napelemes rendszer lehetővé teszi a kockázatok elkerülését. Ez pénzügyi biztonságot ad, mivel előre kiszámíthatók a költségek, ezzel fenntartható módon megszüntetve kitettségét a változó energiaáraknak. Segítünk tisztázni az Ön – mint befektető – kockázati tűrését, kapacitását és követelményeit, valamint a projekt minden szakaszában végzünk kockázatelemzést, hogy tájékoztassuk az alábbiakról:

  • Elfogadható kockázatok, amelyeket hajlandó vállalni.
  • Kezelhető kockázatok, amelyeket aktívan kezelni szükséges.
  • Nem viselhető kockázatok, amelyek a vásárlás ellen szólnak

Járuljon hozzá egy jobb, zöldebb és gazdagabb világ megteremtéséhez

Egy PV rendszer ideális módja lehet annak, hogy javítson zöld profilján és jövedelmezőségén.

A mai világban korábban soha nem látott mértékű energiaigénnyel és jelentős környezeti kihívásokkal kell szembenéznünk, miközben küzdünk a változó klíma hatásai ellen. Nincs olyan ország vagy régió, amely immunis lenne, és nincsenek gyors és egyszerű megoldások egyik problémára sem. Azonban mindannyian szerepet játszhatunk a változásban és a nyomás enyhítésében.

Vállalkozások már világszerte alkalmazzák ezt a hozzáállást. Azáltal, hogy egy PV napelemes rendszert telepít a telephelyén, viszonylag könnyen hozzá tud járulni a Föld megmentéséhez és egy fenntartható jövő megteremtéséhez a jövő nemzedékei számára.

A szürke elektronok zöldekre cserélése az első lépés a saját, szénsemleges működésre történő zöld átállásában. Ezenkívül lehetőséget biztosít pénzügyi érték létrehozására és a környezetre való pozitív hatás gyakorlására is.

Ha a Gershoj Energiával lép partnerségre, hozzáférést kap ahhoz a szaktudáshoz, amely szükséges saját energiaátállásának megkezdéséhez. Segítünk beépíteni tudományos, tényeken alapuló célokat a mai gyakorlatban elérhető legjobb, PV-vel kapcsolatos tudományos ismereteknek megfelelően.

Az energiát okosan kell felhasználni. A Gershoj Energia támogatja Dr. Egri Ádám budapesti Ökológiai Kutatóközpontban végzett munkáját és a Science című tudományos folyóiratban megjelent, „Segíthetnek-e a tudósok a rovaroknak túlélni az éjszakai fényhez való végzetes vonzódásukat?”című tudományos cikkének recenzióját.

Az eredmények a tahitótfalui Tildy Zoltán hídra felszerelt tiszavirágvédő lámpák hatékonyságának mérésére kerülnek felhasználásra.

Energia felhasználása

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!