Pályázatok vállalatoknak

Személyre szabott tervezés és mérés

A helyszíni felmérés alapján megkezdjük a tervezett rendszer várható teljesítményének kalkulálását. A leghatékonyabb működés eléréséhez iparág vezető tervező szoftvereket és globális szabványokat alkalmazó modelleket használunk.

Elemzésünk könnyen érthető betekintést nyújt az Ön jövőbeni rendszerének összetettségébe még az építés megkezdése előtt.
Így segítve a költséghatékony, megbízható, tényekre támaszkodó és tájékozott döntéshozatalt.

Design

Látványtervet a felmérés során készített képekre tervezünk, így Ön a saját tetőjén vagy ipari területén valós méreteiben láthatja napelem rendszerét. A pontos design megadja a panelek megfelelő számát és optimális pozícióját is.

Napelem panelek látványterve a háztetőn

Személyreszabott tervezés

Az Ön ideális éves termelésére vonatkozó adatokat a fogyasztói profilnak megfelelő energia fogyasztás mérésével és a design által felállított napelem rendszer modell szimulálásával számítjuk ki.
A tervezett hozam és teljesítmény elemzés nemcsak a kulcsrakész megoldás része, de igény esetén különálló szolgáltatásként is elvégezzük.

Nyomonkövetés

Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, hiszen a kivállóan tervezett napelem rendszerek növelik a rendszer teljes élettartama alatt várható hozamot, valamint csökkentik a kWh-ra vetített költségeket. Az Ön hosszú távú befektetésének ugyanolyan megbízhatóan kell működnie éveken át.

Ennek biztosítására folyamatos online nyomonkövetést végzünk, hogy naprakész adatokkal szolgálhassunk a rendszerének részletes teljesítményéről, és garantáljuk hozamának veszélytelenségét.

Napelem rendszer monitoring

Meglévő rendszerek teljesítményének mérése

Korszerű műszereink alkalmasak a háztartási és az erőműi napelemes rendszerek hatásfokának mérésére is, legyen szó új rendszer teszteléséről, karbantartásról vagy felülvizsgálatról. Mindezt olyan cégeknek, vállalatoknak, családoknak ajánljuk akik a már telepített napelem rendszer hatékonyságáról szeretnének tájékozódni
Segítségével látható a napelem rendszer ideális és valós hozama a telepítéstől kezdve, az európai szabványoknak megfelelő jegyzőkönyv készítésével.

Az országban egyedülállóként, csak nálunk lehetséges az 1500V DC oldali mérés!

Kalkulálja ki cége napelem rendszerének egyedi méretét!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.