Design és hozam mérés

A helyszíni felmérés alapján megkezdjük a tervezett rendszer várható teljesítményének kalkulálását. A leghatékonyabb működés eléréséhez iparág vezető tervező szoftvereket és globális szabványokat alkalmazó modelleket használunk.

Elemzésünk könnyen érthető betekintést nyújt az Ön jövőbeni rendszerének összetettségébe még az építés megkezdése előtt.
Így segítve a költséghatékony, megbízható, tényekre támaszkodó és tájékozott döntéshozatalt.

Design

Látványtervet a felmérés során készített képekre tervezünk, így Ön a saját tetőjén vagy ipari területén valós méreteiben láthatja napelem rendszerét. A pontos design megadja a panelek megfelelő számát és optimális pozícióját is.

Személyreszabott tervezés

Az Ön ideális éves termelésére vonatkozó adatokat a fogyasztói profilnak megfelelő energia fogyasztás mérésével és a design által felállított napelem rendszer modell szimulálásával számítjuk ki. Ez azt jelenti, hogy pontosan meg tudjuk adni, a leendő rendszerének minden ideális paraméterét. 

Ahogy a képen is látható, a szakszerű tervezésnek köszönhetően a napelem rendszer termelése szinkronban áll az épület energiafelhasználásával.

A kék sáv az az energiafelhasználási szint, amelyet a napelem termeléséből vett ki az épület. A piros sáv a szolgáltatótól vételezett mennyiséget jelöli (24%), míg a zöld a visszatáplált, túltermelt mennyiséget (23%).

Jól kivehető, hogy a rendszer akkor kezdett termelni, amikor a leginkább szükség volt rá, és pont annyit, hogy a túltermelés kiváltsa a hálózatból vételezett mennyiséget.

Így hosszú távon, éves elszámolásnál a villamos energia költségét kiválthatja az optimalizált napelem rendszer!

Ezt az optimalizálást még a telepítés előtt képesek vagyunk kikalkulálni és vállalati beruházások esetén szükségesnek is tartjuk! A szakszerű tervezésből adódóan Ön hosszú évekig megbízhatóan használhatja napelem rendszerét.

Elemzésünk könnyen érthető betekintést nyújt a napelem rendszerek tervezésének összetettségébe, segítséget nyújtva egy költséghatékony, megbízható, tényekre támaszkodó, tájékozott döntéshozatal kialakításához. Mindezt az építés megkezdése előtt.

A szakszerűen tervezett napelem rendszerek növelik a napelem teljes élettartamát, ezáltal csökkentve a villamosenergia előállításának árát, vagyis a kWh-ra vetített költségeket.

Ezt az elemzést külön álló szolgáltatásként is elvégezzük, illetve lehet a kulcsrakész megoldás része is.

Nyomon követés

Elkötelezettek vagyunk a minőségi munka iránt, hiszen a kiválóan tervezett napelem rendszerek növelik a rendszer teljes élettartama alatt várható hozamot, valamint csökkentik a kWh-ra vetített költségeket. Az Ön hosszú távú befektetésének ugyanolyan megbízhatóan kell működnie éveken át.

Ennek biztosítására folyamatos online nyomon követést végzünk, hogy naprakész adatokkal szolgálhassunk a rendszerének részletes teljesítményéről, és garantáljuk hozamának veszélytelenségét.

5 év teljeskörű kivitelezői garancia

A szakértői szolgáltatásnyújtás vállalati kultúránk alapját képezi, legyen szó a mérnöki tervezés, a helyszíni kivitelezés vagy az ügyféllel tartott kommunikációról. Elköteleződtünk a folyamatos fejlődés mellett, hiszen csak így tudjuk munkánk által elérni a valós megtérülést, a garantált élettartamot és a maximalizált hozamot. Hiszünk a minőségi munka időtállóságában, ezért bátran vállalunk minden telepítésünkre 5 év teljes körű kivitelezői garanciát!

Ebben a szemléletben választjuk meg a munkáink során felhasznált napelem paneleket is, melyek főleg Tier 1 besorolású német és távol keleti márkák. A Tier 1 minősítésbe a szolár gyártók top 2%-a tartozik, azon cégek, melyek legalább 5 éve termelnek folyamatosan, jegyzik őket a nyilvános tőzsdén és teljesen automatizált gyártással és magas szintű vertikális integrációval rendelkeznek. A minőségi paneleknek a garanciái is tovább tartanak, így ügyfeleink rendszerének minden fontosabb eleme gyárilag is biztosított.

A termelés megfelelő minőségének monitorozására is lehetőséget nyújtunk, így online, naprakész adatokat láthatunk a napelem rendszer működéséről és időben elháríthatjuk az esetleges meghibásodásokat.

Az Ön haszna a mi érdekünk is!

Meglévő rendszerek teljesítményének mérése

Korszerű műszereink alkalmasak a háztartásitól az erőmű nagyságú napelemes rendszerek hatásfokának mérésére is, legyen szó új rendszer teszteléséről, karbantartásról vagy felülvizsgálatról. Mindezt olyan cégeknek és vállalatoknak ajánljuk akik a már telepített napelemes rendszer hatékonyságáról szeretnének tájékozódni.

Segítségével látható a napelemes rendszer ideális és valós hozama a telepítéstől kezdve, az európai szabványoknak megfelelő jegyzőkönyv készítésével.

Jól működő napelem / napelemcsoport
Hibás napelem / napelemcsoport
Az országban egyedülállóként, csak nálunk lehetséges az 1500V DC oldali mérés!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!