Online Monitoring

Miért fontos a folyamatos monitorozás?

A napelemes rendszerek minden egyes kWh-jának pénzben kifejezett értéke van.
Amennyiben valamilyen hiba miatt leáll a termelés, az egy 10 kW-os rendszer esetében nagyságrendileg heti 14.000 Ft-os kiesést jelent.
Az online felügyelettel segítünk biztosítani, hogy ne veszítsen értékes időt és kWh-t.


Milyen szolgáltatásokat tartalmaz a csomagunk?

Folyamatos online felügyelet: Szakértőink folyamatosan monitorozzák a napelemes rendszert, hogy minden esetleges hibát észleljenek. Így Önnek nem kell aggódnia a rendszer állapotának folyamatos ellenőrzése miatt, és biztos lehet abban, hogy az mindig a lehető legmagasabb teljesítményt nyújtja.

Gyors reakció riasztás esetén: Amennyiben riasztás érkezik, kollégáink a lehető leghamarabb, de legkésőbb 4 napon belül megvizsgálják a problémát. Ekkor felmérik a probléma jellegét, és egyszerűbb, online elhárítható hiba esetén azonnal elvégzik a javítást.

Kommunikáció a gyártókkal: Összetettebb hibák esetén szükség lehet a gyártóval való kapcsolatfelvételre. Ezt a feladatot is mi vesszük át, a probléma megoldásáig folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a gyártóval, és minden szükséges lépést megteszünk a hiba mielőbbi elhárítása érdekében.

Helyszíni kiszállás: Ha a riasztás oka nem azonosítható online, felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy eldöntsük, szükség van-e a helyszíni javításra.

Szakértő kollégák: Csapatunkat a legjobban képzett szakemberek alkotják, akiknek folyamatos szakmai fejlődését az iparág legjobb képzéseivel támogatjuk. Az így megszerzett naprakész tudás biztosítja, hogy mindig a legjobb szolgáltatást nyújthassuk Önnek. Ha a problémát nem sikerül közvetlenül elhárítanunk, a gyártókkal való napi kapcsolatunknak köszönhetően igyekszünk az ügyintézést meggyorsítani.

Személyes kapcsolattartó: Az egész hibaelhárítási folyamat alatt személyes kapcsolattartója lesz, aki a rendszerrel kapcsolatos minden kérdésben segítséget nyújt. Ez a személyes kapcsolat biztosítja, hogy mindig gyors és hatékony segítséget nyújthassunk Önnek.

 

Monitoring csomagunk díja függ a napelemes rendszer méretétől, az alábbi táblázat szerint.
Ajánlatunk háztartási méretű kiserőművek esetén érvényes. Vállalati napelemes rendszer esetén kérje egyedi árajánlatunkat!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!