Rólunk

A GERSHOJ ENERGIA Kft. Magyarországon 2008-ban létrehozott dán tulajdonú vállalkozás. Elsősorban komplett napelem rendszerek tervezésével és telepítésével, valamint napelemek értékesítésével foglalkozunk. Célunk egyszerű: olyan zöldenergián alapuló megoldásokat kínálunk mind vállalatok, mind magánszemélyek számára, amelyek segíthetik a klímakatasztrófa visszafordítását.

Jan Gershoj Jensen a Gershoj Energia Kft. ügyvezetője

Jan Gershoj, Tulajdonos

Magánszemélyek és szervezetek egyre inkább felismerik a szén-dioxid kibocsátás csökkentésének szükségességét világszerte. Soha nem volt nagyobb szükség és igény a zöld energia hasznosításának előtérbe helyezésére, mint most.
Már hazánkban is elérhető a korszerű megújuló energia termelésének lehetősége, így bízunk abban, hogy részesei tudunk lenni ezen irányba történő törekvéseknek és hozzá tudunk járulni vásárlóink környezetért felelős életmódjának javításához. 
Úgy véljük, hogy egy ilyen termék választása nemcsak környezetünk tényleges megóvása érdekében, de pénzügyi tudatosság szempontjából is fontos lépésEzért csak olyan árukat kínálunk ügyfeleinknek, melyek értékeiben mi is hiszünk. Sokat közülük magunk is használunk a háztartásunkban.
Az általunk elvégzett munka minőségére kompromisszum mentes szakértői hozzáállással és teljes körű kivitelezői biztosítással nyújtunk garanciát, amivel a legjobbak között tudunk lenni a piacot jellemző kemény versenyben úgy, hogy közben ügyfeleink elégedettségét is garantálhatjuk. 
Célcsoportunk egyrészt azok a magánszemélyek, akik érdeklődnek a napenergia azonnali előnyei iránt és ezt költségtakarékos és környezetbarát termékek segítségével szeretnék kihasználni.
Másrészt célcsoportunkat képezik azon vállalatok, amelyek nézőpontját meghatározza az a szemlélet, hogy a környezeti és társadalmi fenntarthatósághoz való hozzájárulás növeli cégének elismertségét és értékét is.
 
Amiért érdemes minket választani:
  • dán menedzsment és vállalati kultúra, magyar munkatársak;
  • projektszemlélet;
  • tevékenységünkre vonatkozó felelősségbiztosítással rendelkezünk;
  • pályázati lehetőség esetén sikerdíjas pályázatíró partnert vonunk be a pályázat elkészítésébe.
 
Csatlakozzon ma a zöld napenergia közösségéhez!

Gershoj Energia Kft.
Ady Endre u. 13.
2890 Tata