Ön megfelel a 100%-os napelem támogatás feltételeinek?

Dán szakértelem napelemre specializálódva

A GERSHOJ ENERGIA Kft. Magyarországon 2008-ban létrehozott dán tulajdonú vállalkozás.

A dánokra jellemző precizitást, lényegre törő letisztultságot és a kompromisszummentes minőséget implementáljuk munkánkba.  Kulcsrakész napelem rendszerek szakértői tervezésével és telepítésével, valamint napelemek értékesítésével foglalkozunk mind magánszemélyek, mind vállalatok számára. Célunk a napelem rendszereinkkel segíteni a klímakatasztrófa enyhítését.

Jan Gershoj Jensen a Gershoj Energia Kft. ügyvezetője

Jan Gershoj, Tulajdonos

Küldetésünk

Küldetésünk a napelem rendszereink által a nap erejéből egy fenntartható, biztonságos és megújuló energiaforrás előállítása, mellyel környezetünket is védjük az utókor számára.

Magánszemélyek és szervezetek egyre inkább felismerik a szén-dioxid kibocsátás csökkentésének szükségességét világszerte. Dánia energiaigényeinek felét szél- és napenergiából tudta fedezni 2019-ben. 2030-ra ezt az arányt 70%-ra szeretnék megnövelni. Bízunk benne, hogy mi is részesei lehetünk – a megújuló energia pozitív következményei révén – a környezetünk védelmének erősítésében és az életszínvonal növelésében. Soha nem volt nagyobb szükség és igény a megújuló energia hasznosításának előtérbe helyezésére, mint most.

Fontosnak tartjuk, hogy a napelem rendszereink ne csak presztízs jellegű beruházások, de valós hozamot biztosító, precízen működő rendszerek legyenek. Elköteleződtünk a folyamatos fejlődés mellett, hiszen csak így tudjuk munkánkkal elérni a valós megtérülést, a garantált élettartamot és a maximalizált hozamot. Mindezt piacvezető helyszíni felméréssel, mérnöki tervezői programjainkkal és szakértő telepítő csapatainkkal biztosítjuk.

Magánszemélyek és vállalatok részére is.

Napelem rendszerek

Már hazánkban is elérhető a korszerű napenergia termelésének lehetősége, ezért szeretnénk hozzájárulni vásárlóink környezetért felelős életmódjának javításához. 

Úgy véljük, hogy egy ilyen termék választása nemcsak környezetünk tényleges megóvása érdekében, de pénzügyi tudatosság szempontjából is fontos lépés. Ezért csak olyan árukat kínálunk ügyfeleinknek, melyek értékeiben mi is hiszünk. Sokat közülük magunk is használunk a háztartásunkban.

Az általunk elvégzett munka minőségére kompromisszummentes szakértői hozzáállással és teljes körű kivitelezői biztosítással nyújtunk garanciát, amivel a legjobbak között tudunk lenni a piacot jellemző kemény versenyben úgy, hogy közben ügyfeleink elégedettségét is garantálhatjuk. 

Célcsoportunk egyrészt azok a magánszemélyek, akik érdeklődnek a napenergia azonnali előnyei iránt és ezt költségtakarékos és környezetbarát termékek segítségével szeretnék kihasználni.

Másrészt azon vállalatok, amelyek szemléletét a költségtakarékos gazdasági működésen túl meghatározza a környezeti és társadalmi fenntarthatósághoz való hozzájárulás is. Így növelve a cég márkájának elismertségét és értékét is.

A napelem rendszer hosszú távú beruházás, így az Ön haszna a mi érdekünk!

Miért érdemes minket választani?

  • Dán menedzsment és vállalati kultúra, magyar munkatársak
  • Projektszemlélet az ügyfél igényeinek figyelembe vételével
  • Tevékenységünkre vonatkozó felelősségbiztosítás
  • Sikerdíjas pályázatíró partnert bevonásának lehetősége

 

Csatlakozzon ma a zöld napenergia közösségéhez!

Gershoj Energia Kft.
Ady Endre u. 13.
2890 Tata

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.