Ön megfelel a 100%-os napelem támogatás feltételeinek?

Napelem rendszer
tervezéstől a kivitelezésig

Egy napon belül
Árajánlat
Töltse ki napelem kalkulátorunk!
Ez alapján tájékoztató árajánlatot küldünk Önnek a megadott e-mail címre. Kérjük, amennyiben nem találja postaládájában az ajánlatot, nézze meg levélszemét mappáját is.
Egy napon belül
Fél órán belül
Helyszíni felmérés
Az e-mailben kiküldött ajánlat csupán tájékoztató jellegű! Pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudunk adni. A felmérés teljesen ingyenes és nagyjából 30 percet vesz igénybe.
Fél órán belül
Design
A látványtervet a felmérés során készített képekre tervezzük, így Ön a saját tetőjén vagy ipari területén valós méretben láthatja napelem rendszerét. A pontos design megadja a panelek megfelelő számát és optimális pozícióját is.
Öt napon belül
Műszaki tervezés
Az ideális éves termelésre vonatkozó adatokat a fogyasztói profilnak megfelelő energia fogyasztás mérésével és a design által felállított napelem rendszer modell szimulálásával számítjuk ki.
Öt napon belül
Egy napon belül
Telepítés
Tapasztalt szerelőink feltelepítik a napelem rendszert a kijelölt területre, valamint felszerelnek és csatlakoztatnak minden szükséges berendezést. A problémamentes telepítést belső minőség-ellenőrzési rendszerrel biztosítjuk. Amint a szolgáltató felszereli az ad-vesz órát, a termelés hivatalosan is megkezdődik.
Egy napon belül
Négy héten belül
Engedélyeztetés
Ahhoz, hogy a napelem rendszer a hálózatra tudjon kapcsolódni és termelni az áramszolgáltató engedélyére is szükség van. Mi elvégzünk minden szükséges dokumentációt és folyamatos kapcsolattartás biztosítunk.
Négy héten belül
Két évig
Online monitoring
Igény esetén szakembereink segítségével online felügyeletet biztosítunk 2 évig díjmentesen. Így elemezhetőek a rendszer termelési adatai és működési kapacitásai.
Két évig

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.