Napelem rendszer tervezéstől a kivitelezésig

Árajánlat
Egy napon belül!
Kérjen árajánlatot!

Töltse ki napelem kalkulátorunk!

Ez alapján tájékoztató árajánlatot küldünk Önnek a megadott e-mail címre. Kérjük, amennyiben nem találja postaládájában az ajánlatot, nézze meg levélszemét mappáját is.

Kalkulátor

Helyszíni felmérés
Fél órán belül!
Kérjen helyszíni felmérést!

Az e-mailben kiküldött ajánlat csupán tájékoztató jellegű!

Pontos árat csak a helyszíni felmérés után tudunk adni. A felmérés teljesen ingyenes és nagyjából 30 percet vesz igénybe.

Felmérés

Design
Design tervezés

A látványtervet a felmérés során készített képekre tervezzük, így Ön a saját tetőjén vagy ipari területén valós méretben láthatja napelem rendszerét.

A pontos design megadja a panelek megfelelő számát és optimális pozícióját is.

Műszaki tervezés
Öt napon belül!
Műszaki tervezés

Az ideális éves termelésre vonatkozó adatokat a fogyasztói profilnak megfelelő energia fogyasztás mérésével és a design által felállított napelem rendszer modell szimulálásával számítjuk ki.

Engedélyeztetés
Négy héten belül!
Engedélyeztetés

Ahhoz, hogy a napelem rendszer a hálózatra tudjon kapcsolódni és termelni az áramszolgáltató engedélyére is szükség van. Mi elvégzünk minden szükséges dokumentációt és folyamatos kapcsolattartás biztosítunk.

Folyamatok

Telepítés
Egy napon belül!
Napelem rendszer telepítés

Tapasztalt szerelőink feltelepítik a napelem rendszert a kijelölt területre, valamint felszerelnek és csatlakoztatnak minden szükséges berendezést.

A problémamentes telepítést belső minőség-ellenőrzési rendszerrel biztosítjuk. Amint a szolgáltató felszereli az ad-vesz órát, a termelés hivatalosan is megkezdődik.

Telepítés

Online monitoring
Két évig!
Online monitoring

Igény esetén szakembereink segítségével online felügyeletet biztosítunk 2 évig díjmentesen. Így elemezhetőek a rendszer termelési adatai és működési kapacitásai.

Monitoring

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!