Főoldal / Blog / Az ember a napelem mögött

Az ember a napelem mögött

Minden működő vállalkozás elsődleges célja az eladás. Az eladás legfontosabb eszköze a marketing. Kiváló kreatív szakemberek dolgoznak azon, hogy üzeneteiket eljuttassák a fogyasztókhoz. Az üzenetek pedig többnyire azt próbálják megfogalmazni, amire a vevő felkapja a fejét. De mit is gondol tulajdonképpen a vevő? Ahelyett, hogy megpróbáljuk kitalálni, ezúttal megkérdeztük.

Elsőként arra voltunk kíváncsiak, hogy miért választanak minket.

“Ebben az országban nincsenek távolságok, ezért területi megkötésben nem gondolkodtam. Nagyjából tíz céggel vettem fel a kapcsolatot, ezek közül három maradt versenyben az első telefon után.

A végső döntésben annak volt legnagyobb szerepe, hogy a Gershojnál minden kérdésemre azonnali és érdemi, azaz informatív választ kaptam, illetve annak, hogy a tárgyalás első lépése egy profi, minden részletre kiterjedő helyszíni felmérés. Ez sajnos egyáltalán nem általános, van olyan cég, amely műholdas felvétel alapján készíti el az ajánlatát.

Az egyeztetésekre és a telepítésre egyaránt a végtelen rugalmasság és gyorsaság jellemző. Nagyon megnyugtató volt, hogy olyan dolgokban is kaptunk tőlük segítséget, ami egyébként nem rájuk tartozik, például a banki ügyintézés során.”

A kiválasztás után következik a közös munka. Szerettük volna tudni, hogy milyen tapasztalatai vannak ügyfeleinknek a telepítés és a hozzá tartozó adminisztratív ügyek lebonyolítása során.

“A megállapodást követően is végig azt éreztem, hogy jó kezekbe kerültünk. A Gershoj Energia munkatársai mind az adminisztráció, mind a tényleges telepítés folyamán maximális hozzáértéssel tették a dolgukat, nem hagytak megválaszolatlan kérdést. Ügyfélként is kompetensnek éreztem magam, teljes körű volt a tájékoztatás.

Sokszor kerültem már olyan helyzetbe, akár orvosnál, akár épületgépésznél, hogy nem mondanak el olyasmit, ami számukra természetes, a laikus számára azonban egyáltalán nem az. Most ilyet nem tapasztaltam. Azt kaptam, amiben megállapodtunk, az idő és a munkálatok előrehaladtával nem merültek föl további és további költségek.”

A bejáratott folyamatok, a mindennapi ügymenet kevés helyen okoz fennakadásokat. Tudnunk kell azt is, hogy az ügyfél szemével nézve hogyan kezeljük mi az egyedi kéréseket.

“Nagyon meglepődtünk, amikor a tárgyalás során a Gershoj Energiánál felajánlották azt is, hogy segítenek időpontot egyeztetni a bankban. A bejáratott kapcsolataik nekünk csak előnyt jelentettek. A napelemes rendszer telepítése után sajnos a biztosítótársaság előírásai miatt változtatnunk kellett néhány technikai részleten. Mi nem voltunk erre felkészülve, de szerencsére a telepítő kollégák igen. A módosítást azonnal és teljesen ingyenesen végezték el.”

Minden igyekezetünk ellenére felmerülhetnek problémák. Mit gondolnak partnereink, hogyan kezeljük az ilyen helyzeteket?

“A váratlan helyzetek inkább közösen megoldandó feladatok voltak, köszönhetően a cég hozzáállásának. A járványhelyzet miatt adódtak előre nem látható változások, módosítanunk kellett például az eredeti megállapodásban szereplő paneltípuson.

Mivel a Gershoj Energiánál érezhetően végig arra törekedtek, hogy a közös munka számunkra és számukra is a legjobb eredménnyel záruljon, ezért a felmerülő problémák sem okoztak különösebb fejtörést. Megbeszéltük, megoldottuk és minden mehetett tovább.”

Zs. Zsolt 5,9 kW

lakossági napelem támogatás

Számunkra a legfontosabb tanulság a kérdésekre adott válaszokból az, hogy ügyfeleink alapvetően pozitív, építő jellegű hozzáállásra számítanak. Amellett, hogy magas szintű szolgáltatást és terméket nyújtunk ugyanolyan fontos az, hogy minden helyzetben emberek maradjunk, mert akkor tudunk a legjobban szót érteni.

Nagyon jó érzés tudni, hogy partnereink ezt gondolják rólunk. Köszönjük és köszönjük a válaszadók segítségét!

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!