Főoldal / Blog / Rólunk mondták vállalati ügyfeleink

Rólunk mondták vállalati ügyfeleink

Ne hallgasson ránk!

Inkább nézze meg mit mondanak rólunk azok, akik már megbíztak minket!

Stancforma Kft.

"Korrektek voltak, a leírt ajánlat szerint tartották a határidőt, és az árat. Továbbá gyors munkát végeztek és a személyes kérést is rugalmasan kezelték. Mivel pályázat útján valósítottuk meg a beruházást a számlázás illetve a dokumentálás kissé döcögősen ment, de a kéréseinket később maradéktalanul teljesítették. "
Tatabánya
53 kW

TWS Kft.

"Pozitív a véleményem az Önök munkájáról. Gyorsan, pontosan, szervezetten dolgoztak. Tartották a határidőket, Kovács Róberttel mindent meg lehetett beszélni."
Budapest
42 kW

Ral-Tech Kft.

„A szakértelmük és a versenyképes ár győzőtt meg minket. Fontos volt számunkra, hogy a napelemes rendszer az aktuális energia felhasználásunkhoz legyen optimalizálva, bízunk benne, hogy ennek eredménye hamarosan látszódni fog a gazdasági mutatóinkon is.”
Tatabánya
300 kW

Albers Agrár Bt.

"Ismerős ajánlása miatt választottuk a Gershoj Energiát. Nem a legolcsóbb volt, de a forgalmazott napelemről és a cégről is jók voltak a visszajelzések. Kedvesek, segítőkészek voltak a munkatársak mind telefonon, mind e-mailben. A piacon tapasztalható árváltozást is figyelték és még be is tudták szerezni az ígért áron a napelemeket."
Szákszend
67 kW

B-Vital Kft.

"Már az első megbeszélés és egyeztetés során kiderült számunkra, hogy pontos , korrekt és megbízható cégről van szó. A határidőket pontosan tartották és gyors minőségi munkát végeztek. Személyes kérésünkre megfelelő válaszokat és utánajárást kaptunk."
Tata
13 kW

Kopp Kft.

"A munkafolyamat a helyszín felmérésétől a kivitelezés befejezéséig a megbeszélt határidők és az adott költségvetési ajánlat betartásával rendben lezajlott."
Óbarok
11 kW

Ugyanezt a pozitív élményt tapasztalhatja meg Ön is, ha minket választ!

Ajánlatkéréshez töltse ki vállalati napelem rendszer kalkulátorunk most!

Kérjük adja meg adatait, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot és személyre szabott ajánlatot készíthessünk cége számára.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!