Pályázatok

Főoldal / Pályázatok

Lovas létesítmények fejlesztése napelemmel

A pályázatból azon magánszemélyek vagy mikrovállalkozók profitálhatnak akik már 2 éve legalább 2 lovat tulajdonolnak és fedett lovarda kialakítását, felújítását vagy bővítését tervezik.

Energiahatékonyság növelését célzó fejlesztések támogatása kkv-k részére

A pályázatból kifejezetten azon mikro-, kis-, és középvállalkozások profitálhatnak, akik szeretnék a saját épületeik teljes energetikai korszerűsítését elvégezni.

Magyar Multi Program – 50% támogatás napelemre

2021-ben indul a kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása (GINOP Plusz-1.1.2-21) pályázat!

Takarmány előállító üzemek fejlesztésének támogatása napelemmel

A Felhívás célja a haszon- és a kedvtelésből tartott állat takarmányozását szolgáló termékek előállítását és piacra jutását elősegítő, technológiai fejlesztést, továbbá a környezeti erőforrás hatékonyságot célzó beruházások támogatása.

Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése

Kötelezően megvalósítandó tevékenységek: mezőgazdasági termékek értéknövelése, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása és az energiafelhasználás csökkentését célzó korszerűsítések, valamint a megújuló energia felhasználására irányuló technológiák alkalmazása (pl: villamos energia igény részbeni vagy teljes kielégítése napelemes rendszer kialakításával).

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!