Főoldal / Blog / Energiatakarékos ház napelemmel

Energiatakarékos ház napelemmel

Építkezik vagy felújít? Itt az ideje, hogy az Ön otthona is rendelkezzen napelem rendszerrel, és akár rezsimentessé váljon.
Ma már nem álom többé, hogy 0 Forintos számlákat kapjunk az elektromos művektől és lenullázzuk a fűtési, hűtési költségeinket is. A modern napelem rendszerek ugyanis egy modern otthon elengedhetetlen kellékeivé váltak az utóbbi években. A megfelelő szigetelési technológiával, egy elektromos fűtési rendszerrel vagy egy hőszivattyús megoldással pedig teljesen lenullázhatjuk a házunk havi rezsiköltségeit.

A napelem rendszer működtetésével nemcsak a rezsin spórolhat, de szinte azonnal megnöveli a háza eladási értékét is: az Otthon Centrum 2019-es évet összegző elemzése alapján országos átlagban elmondható, hogy egy fával fűtött családi ház átlagos négyzetméterára 2019-ben 126 ezer forint volt, míg a gáz cirkó fűtéssel szerelt ingatlan 263 ezerért, a megújuló energiát felhasználó pedig 438 ezer forintért kelt el.

Ehhez persze megfelelő napelem rendszerre és kiváló szakemberekre van szükség. A napelem rendszer biztosítja, hogy télen és nyáron egyaránt megspóroljuk az áram számlát. A megoldást pedig nem csak családi házak, hanem vállalkozások, önkormányzati épületek és állami intézmények is előszeretettel alkalmazzák. A napelem rendszerekhez egyre több finanszírozási lehetőség és pályázat is elérhető, így családoknak már kisebb befektetéssel, cégeknek pedig akár ingyen is megvalósítható.

A napelem kalkulátor kitöltésétől számítva akár már három hónap is elég lehet ahhoz, hogy a rendszer üzemkészen termeljen! Legyen szó társasházról, panel épületről, raktárról, irodaépületről vagy magánházról, a napelem rendszer hatékony és környezetbarát megoldást kínál az elektromos rendszerek alternatív ellátására.

Váltsa le drága fűtési rendszerét elektromos fűtésre, és szereltessen napelem rendszert otthonába, hogy élvezhesse az ingyenes zöld energiát!

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!