Legyen az Ön háza is energiatakarékos!

Építkezik vagy felújít? Itt az ideje, hogy az Ön otthona is rendelkezzen napelem rendszerrel, és akár rezsimentessé váljon.
Ma már nem álom többé, hogy 0 Forintos számlákat kapjunk az elektromos művektől és lenullázzuk a fűtési, hűtési költségeinket is. A modern napelem rendszerek ugyanis egy modern otthon elengedhetetlen kellékeivé váltak az utóbbi években. A megfelelő szigetelési technológiával, egy elektromos fűtési rendszerrel vagy egy hőszivattyús megoldással pedig teljesen lenullázhatjuk a házunk havi rezsiköltségeit.

Ehhez persze megfelelő napelem rendszerre és kiváló szakemberekre van szükség. A napelem rendszer biztosítja, hogy télen és nyáron egyaránt megspóroljuk az áram számlát. A megoldást pedig nem csak családi házak, hanem vállalkozások, önkormányzati épületek és állami intézmények is előszeretettel alkalmazzák. A napelem rendszerekhez egyre több finanszírozási lehetőség és pályázat is elérhető, így családoknak már kisebb befektetéssel, cégeknek pedig akár ingyen is megvalósítható.

A napelem kalkulátor kitöltésétől számítva akár már három hónap is elég lehet ahhoz, hogy a rendszer üzemkészen termeljen! Legyen szó társasházról, panel épületről, raktárról, irodaépületről vagy magánházról, a napelem rendszer hatékony és környezetbarát megoldást kínál az elektromos rendszerek alternatív ellátására.


Váltsa le drága fűtési rendszerét elektromos fűtésre, és szereltessen napelem rendszert otthonába, hogy élvezhesse az ingyenes zöld energiát!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!