Otthonfelújítási program: Napelem féláron!

Napelem rendszerek állami támogatással

Kamatmentes hitellel finanszírozható napelem rendszer pályázatok magánszemélyek részére: GINOP-8.4.1/A-17 illetve VEKOP-5.2.1-17.

Az MFB 0%-os hitelt Pest megye és Budapest területén (VEKOP) szüneteltetik 2019. október 17-től.

A vidéki (GINOP) pályázat továbbra is elérhető.

A lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel még kedvezőbb feltételekkel igényelhető, hiszen a hitelkonstrukció feltételei egyszerűbbé váltak.

A 10%-os saját forrás mellett az ügyfelek kamatmentes kölcsönt tudnak igényelni jelzálog bejegyzése nélkül 5 millió Ft-ig, legfeljebb 20 év futamidővel.

Kamatmentes hitel napelemes rendszer finanszírozására indult pályázatok GINOP-8.4.1/A-17 ill. VEKOP-5.2.1-17.

Hitelprogram összege

75,9 milliárd forint (a társasházak és lakásszövetkezetek által igényelt Kölcsönök összege nem haladhatja meg a Hitelprogram keretösszegének 25%-át).

Hitelprogram célja

A Hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz szükséges forrás rendelkezésre bocsátása a lakóépületek energiahatékonyságának, valamint a lakóépületekhez kapcsolódó megújuló energiaforrás alkalmazásának növelése érdekében.

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!

Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön hozzájárul ehhez.