Főoldal / Hírek / A pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

A pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

10 éves működésünk során kiérdemeltük a Bisnode tanúsítvány AAA ezüst minősítését!

A Bisnode „AAA” tanúsítványt kiérdemlő vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a magyar piacon a csupán a cégek 0,63 százaléka jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent.

Bennünk megbízhat!

Mi az a Bisnode?

A Bisnode objektív nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján.

Mit jelent a tanúsítvány?

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi megbízhatóságuk alapján. A minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint a cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai, mérlegadatok, eredmény-kimutatás, végrehajtási adatok. Az AAA cégminősítés lehetőséget nyújt az arra jogosult cégeknek, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén. 

Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a Gershoj Energia Kft. a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

Hisszük, hogy a Bisnode tanúsítvány segítségével ügyfeleink, szállítóink, munkavállalóink felé is tovább fokozzuk azt a bizalmat, mely egyre fontosabb a hosszú távú, stabil üzleti kapcsolatokban.

Mivel vállalkozásunk minősítése szigorúan szakmai szempontok alapján történt és arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, így a Bisnode tanúsítvány valóban pozitívan különbözteti meg cégünket a piacon.

Gershoj Energia Bisnode tanúsítvány
Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!