Hírek

Főoldal / Hírek

Cikkek

Lovas létesítmények fejlesztése napelemmel

A pályázatból azon magánszemélyek vagy mikrovállalkozók profitálhatnak akik már 2 éve legalább 2 lovat tulajdonolnak és fedett lovarda kialakítását, felújítását vagy bővítését tervezik.

Energiahatékonyság növelését célzó fejlesztések támogatása kkv-k részére

A pályázatból kifejezetten azon mikro-, kis-, és középvállalkozások profitálhatnak, akik szeretnék a saját épületeik teljes energetikai korszerűsítését elvégezni.

Magyar Multi Program – 50% támogatás napelemre

2021-ben indul a kiemelkedő teljesítményű, valamint jelentős növekedési potenciállal rendelkező mikro-, kis- és középvállalkozások támogatása (GINOP Plusz-1.1.2-21) pályázat!

Takarmány előállító üzemek fejlesztésének támogatása napelemmel

A Felhívás célja a haszon- és a kedvtelésből tartott állat takarmányozását szolgáló termékek előállítását és piacra jutását elősegítő, technológiai fejlesztést, továbbá a környezeti erőforrás hatékonyságot célzó beruházások támogatása.

Élelmiszeripari üzemek komplex fejlesztése

Kötelezően megvalósítandó tevékenységek: mezőgazdasági termékek értéknövelése, a piacra jutást elősegítő technológiai fejlesztést célzó beruházások támogatása és az energiafelhasználás csökkentését célzó korszerűsítések, valamint a megújuló energia felhasználására irányuló technológiák alkalmazása (pl: villamos energia igény részbeni vagy teljes kielégítése napelemes rendszer kialakításával).

Minden amit tudni kell az új lakossági napelem támogatásról

Itt vannak a lakossági 100%-os vissza nem térítendő támogatás legfontosabb részletei.

Rólunk mondták vállalati ügyfeleink

Ne hallgasson ránk! Inkább nézze meg mit mondanak rólunk azok, akik már megbíztak minket!

Hivatalosan is a legjobbak között!

A Solar Edge invertergyártó szakmai versenyt hirdetett. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakértők között az első helyezést projektvezetőnk, Süveg Zsolt nyerte el!

Hogyan állapítható meg a napelem rendszerek minősége?

Bemutatjuk, mi alapján határozható meg a napelem rendszerek minősége, értéke.

12 év 12 hét

Idén ünnepeljük a 12. születésnapunk,ezért garantáljuk, hogy12 hét alatt le is telepítjük Önnek napelem rendszerét, amennyiben szerződést köt velünk 2021-ben!

Mégsem lép hatályba a bruttó elszámolás

A támogatásból megvalósított napelem rendszerek - pl. Otthonfelújítási program - esetében július elsejétől megszűnt volna a jelenlegi szaldó elszámolás.

Az ember a napelem mögött

Minden működő vállalkozás elsődleges célja az eladás. Az eladás legfontosabb eszköze a marketing. Kiváló kreatív szakemberek dolgoznak azon, hogy üzeneteiket eljuttassák a fogyasztókhoz.

A helyszínelők

A napelem rendszert forgalmazó cégeket két nagy csoportra oszthatjuk. Van, aki végez helyszíni felmérést és van, aki nem. A Gershoj Energia az előbbiekhez tartozik. Elmondjuk miért.

A szomszéd napeleme

A szomszéd napeleme mindig zöldebb, de legalábbis van neki!

Otthonfelújítási program napelemre

Napelemet minden tetőre! 2021 lesz az az év, amikor gombamód fognak szaporodni a háztartási napelemes rendszerek Magyarországon.

Otthonfelújítási kedvezmény számítása

Sok kérdés merült fel az 50%-os Otthonfelújítási program kedvezményének kiszámításáról, ezért szeretnénk pár példán keresztül bemutatni hogyan működik a támogatás.

Otthonfelújítási program 2021-2022

Állami támogatás napelem rendszer telepítésére kedvező feltételek mellett az Otthonfelújítási Program keretében.

A pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

10 éves működésünk során kiérdemeltük a Bisnode tanúsítvány AAA ezüst minősítését! A Bisnode „AAA” tanúsítványt kiérdemlő vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A napelem rendszer telepítése és bővítése

A naprakész podcast mostani adásában összeszedtünk minden fontos tudnivalót a napelem rendszer telepítésével és bővítésével kapcsolatban.

5 dolog a zöld vállalat eléréséért

5 területen mutatjuk be milyen fejlesztésekkel lehetséges költséghatékonyan, hosszútávon és fenntarthatóan csökkentenie a cégeknek az éghajlatváltozás mértékét.

Solar Power Europe tagság

Büszkék vagyunk rá, hogy a Gershoj Energia Kft. az első önálló hazai vállalatként csatlakozhatott a Solar Power Europe egyesülethez, amely képviseli mindazon értékeket, melyek megőrzését mi is küldetésünknek tekintünk és egy európai közösségben dolgozhatunk társadalmunk energiaellátásának modern kihívásain.

Mikor térül meg a napelem rendszer?

Megtérül a napelem rendszer beruházás? Összetett kérdés, rengeteg aspektussal. Ebben a podcast adásban ezért a pénzügyeket vizsgáljuk! Költségek, megtérülés.

Csökkentse cége költségeit napelemmel

Cégek részére nyíltak vissza nem térítendő lehetőségek, pályázatok napelem rendszer telepítéséhez. Érdemes tájékozódnia a céges napelem hozammegtérülésről is!

Az első hazai napelem szakértő podcast csatorna

Szakértői válaszok a napelem rendszer beruházás előtt állók, vagy már kész rendszerrel rendelkezők gyakran ismételt kérdéseire! A megtérüléstől a tévhitekig.

Energiatakarékos ház napelemmel

Építkezik, felújít? Most az Ön otthona is rendelkezhet napelem rendszerrel, és akár rezsimentessé is válhat! A napelem rendszer az ingatlan értékét is növeli!

Mikor és mennyit termel a napelem?

Erre a rövid válasz az, hogy ameddig napsütés éri, mindig. A mai napelem panelek már képesek szűrt fényből és az „erőtlen” napsugárzásból is energiát termelni.

Hogyan működik a napelem rendszer kalkulátor?

A két lépéses napelem rendszer kalkulátor azonnal és költségmentesen mutatja napelem rendszerének adatait magánszemélyeknek és vállalatoknak is!

Gershoj Energia Gazdasági Konferencia 2019

A konferencián meghívott előadóink a gazdasági és üzleti világról szolgálnak információkat amellyel segíthetjük a vállalkozások növekedését és a piac megértését.

“AA” ezüst minősítésű Bisnode tanúsítvány

Kiérdemeltük a Bisnode AA ezüst minősítésű tanúsítványt! A velünk való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata harmadik éve folyamatosan nagyon alacsony besorolású.

Mobil Szolár Helyszín Elemző Tető Jármű

Innovatív napelem technológia a precizitás jegyében: bemutatjuk a Mobil Szolár Helyszín Elemző Járművet a pontos telepítési helyszín felméréséhez.

Napelemek felhasználása – nemcsak háztartási célra

Napelemeket ma már nem csak a háztetőn találni, hiszen az előállítási költségek csökkenésével felhasználásuk módjának szinte csak képzelőerőnk szab korlátokat.