Hírek

Főoldal / Hírek

Cikkek

Napelem tisztítás és karbantartás az optimális teljesítményért

A napelemek karbantartásának rendszeressé tétele elengedhetetlen azok teljesítményének optimális szinten tartásához.

Miért legyen még idén napelemes rendszere?

Ha eddig az ideiglenes betáplálási stop tartotta vissza attól, hogy saját napelemes rendszere legyen, itt az idő, hogy belevágjon! Hogy miért? Egyszerűen azért, mert minél később hozza meg a döntést, annál magasabb költségekkel kell számolnia.

Napelem engedélyeztetés lépésről lépésre

Gondolta volna, hogyha napelem rendszert szeretne, nem a tervezés vagy a telepítés igazán hosszadalmas, hanem az engedélyeztetés? Egy profi csapat támogatásával minden gördülékenyebben megy, de leendő tulajdonosként jó, ha tudja, mire számíthat a napelem engedélyeztetést illetően!

Minden amit tudni kell az új lakossági napelem támogatásról

Itt vannak a lakossági 100%-os vissza nem térítendő támogatás legfontosabb részletei.

Rólunk mondták vállalati ügyfeleink

Ne hallgasson ránk! Inkább nézze meg mit mondanak rólunk azok, akik már megbíztak minket!

Hivatalosan is a legjobbak között!

A Solar Edge invertergyártó szakmai versenyt hirdetett. Büszkék vagyunk rá, hogy a szakértők között az első helyezést projektvezetőnk, Süveg Zsolt nyerte el!

Hogyan állapítható meg a napelem rendszerek minősége?

Bemutatjuk, mi alapján határozható meg a napelem rendszerek minősége, értéke.

12 év 12 hét

Idén ünnepeljük a 12. születésnapunk,ezért garantáljuk, hogy12 hét alatt le is telepítjük Önnek napelem rendszerét, amennyiben szerződést köt velünk 2021-ben!

Mégsem lép hatályba a bruttó elszámolás

A támogatásból megvalósított napelem rendszerek - pl. Otthonfelújítási program - esetében július elsejétől megszűnt volna a jelenlegi szaldó elszámolás.

Az ember a napelem mögött

Minden működő vállalkozás elsődleges célja az eladás. Az eladás legfontosabb eszköze a marketing. Kiváló kreatív szakemberek dolgoznak azon, hogy üzeneteiket eljuttassák a fogyasztókhoz.

A helyszínelők

A napelem rendszert forgalmazó cégeket két nagy csoportra oszthatjuk. Van, aki végez helyszíni felmérést és van, aki nem. A Gershoj Energia az előbbiekhez tartozik. Elmondjuk miért.

A szomszéd napeleme

A szomszéd napeleme mindig zöldebb, de legalábbis van neki!

Otthonfelújítási program napelemre

Napelemet minden tetőre! 2021 lesz az az év, amikor gombamód fognak szaporodni a háztartási napelemes rendszerek Magyarországon.

Otthonfelújítási kedvezmény számítása

Sok kérdés merült fel az 50%-os Otthonfelújítási program kedvezményének kiszámításáról, ezért szeretnénk pár példán keresztül bemutatni hogyan működik a támogatás.

Otthonfelújítási program 2021-2022

Állami támogatás napelem rendszer telepítésére kedvező feltételek mellett az Otthonfelújítási Program keretében.

A pénzügyileg legstabilabb vállalkozások között

10 éves működésünk során kiérdemeltük a Bisnode tanúsítvány AAA ezüst minősítését! A Bisnode „AAA” tanúsítványt kiérdemlő vállalattal való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

A napelem rendszer telepítése és bővítése

A naprakész podcast mostani adásában összeszedtünk minden fontos tudnivalót a napelem rendszer telepítésével és bővítésével kapcsolatban.

5 dolog a zöld vállalat eléréséért

5 területen mutatjuk be milyen fejlesztésekkel lehetséges költséghatékonyan, hosszútávon és fenntarthatóan csökkentenie a cégeknek az éghajlatváltozás mértékét.

Solar Power Europe tagság

Büszkék vagyunk rá, hogy a Gershoj Energia Kft. az első önálló hazai vállalatként csatlakozhatott a Solar Power Europe egyesülethez, amely képviseli mindazon értékeket, melyek megőrzését mi is küldetésünknek tekintünk és egy európai közösségben dolgozhatunk társadalmunk energiaellátásának modern kihívásain.

Mikor térül meg a napelem rendszer?

Megtérül a napelem rendszer beruházás? Összetett kérdés, rengeteg aspektussal. Ebben a podcast adásban ezért a pénzügyeket vizsgáljuk! Költségek, megtérülés.

Csökkentse cége költségeit napelemmel

Cégek részére nyíltak vissza nem térítendő lehetőségek, pályázatok napelem rendszer telepítéséhez. Érdemes tájékozódnia a céges napelem hozammegtérülésről is!

Az első hazai napelem szakértő podcast csatorna

Szakértői válaszok a napelem rendszer beruházás előtt állók, vagy már kész rendszerrel rendelkezők gyakran ismételt kérdéseire! A megtérüléstől a tévhitekig.

Energiatakarékos ház napelemmel

Építkezik, felújít? Most az Ön otthona is rendelkezhet napelem rendszerrel, és akár rezsimentessé is válhat! A napelem rendszer az ingatlan értékét is növeli!

Mikor és mennyit termel a napelem?

Erre a rövid válasz az, hogy ameddig napsütés éri, mindig. A mai napelem panelek már képesek szűrt fényből és az „erőtlen” napsugárzásból is energiát termelni.

Hogyan működik a napelem rendszer kalkulátor?

A két lépéses napelem rendszer kalkulátor azonnal és költségmentesen mutatja napelem rendszerének adatait magánszemélyeknek és vállalatoknak is!

Gershoj Energia Gazdasági Konferencia 2019

A konferencián meghívott előadóink a gazdasági és üzleti világról szolgálnak információkat amellyel segíthetjük a vállalkozások növekedését és a piac megértését.

“AA” ezüst minősítésű Bisnode tanúsítvány

Kiérdemeltük a Bisnode AA ezüst minősítésű tanúsítványt! A velünk való üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata harmadik éve folyamatosan nagyon alacsony besorolású.

Mobil Szolár Helyszín Elemző Tető Jármű

Innovatív napelem technológia a precizitás jegyében: bemutatjuk a Mobil Szolár Helyszín Elemző Járművet a pontos telepítési helyszín felméréséhez.

Napelemek felhasználása – nemcsak háztartási célra

Napelemeket ma már nem csak a háztetőn találni, hiszen az előállítási költségek csökkenésével felhasználásuk módjának szinte csak képzelőerőnk szab korlátokat.

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!