Főoldal / Hírek / Gershoj Energia Gazdasági Konferencia 2019

Gershoj Energia Gazdasági Konferencia 2019

A konferencia elindításával egy olyan eseményt szeretnénk létrehozni és rendszeressé tenni, amellyel a gazdasági és üzleti világról érdekes és elgondolkodtató információkat tudunk szolgálni, és amellyel segíthetjük a vállalkozások növekedését és a piaci viszonyok mélyebb megértését.

A napelemes rendszerek hosszú évekig megbízhatóan működnek, ezért a döntésnél érdemes figyelembe venni a világon uralkodó makrogazdasági tényezőket és egyéb tendenciákat.

A fórum maga a tudáscsere, a hálózatépítés, a tanulás és az inspiráció platformja. A rendezvény először 2016-ban Tatán került megrendezésre és azóta minden év szeptemberében megtartjuk az érdeklődők számára.
Az esemény kizárólag üzleti partnereink és a meghívott cégvezetők számára kerül megrendezésre.

Idén a Körzeti Tata Tv által interjú is készült meghívott vendégeinkkel:

Dr. Palócz Éva, a Kopint-Tárki gazdasági elemző zrt. vezérigazgatója

1995–98 között a Magyar Nemzeti Bankban dolgozott, majd a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett létrehozott Gazdaság- és Vállalkozáselemzési Intézet alapítója és első igazgatója volt. 2002 és 2007 között a Kopint-Datorg Rt. tudományos vezérigazgató-helyettese.

Az előadás témája az EU és Magyarország gazdaságának a sarokszámainak elemezése volt. A GDP értékét tekintve az újonnan csatlakozott tagállamok közül 2018-ban a 7-8. helyen, a GDP növekedését nézve 2019. első félévében az első helyen állunk.

Gyimesi Gábor és Kriza András, a Flow Magyarország képviseletében

Gyimesi Gábor folyamat szervező és kontrolling szakember, aki KKV és nagyvállalati környezetben 20 éves tapasztalattal épít üzleti folyamatokat, kontrolling rendszereket.
Kriza András HR igazgatóként nemzetközi nagyvállalatoknál dolgozott, HR folyamatok, rendszerek bevezetésében és működtetésében szerzett  gyakorlati ismereteket.

Az előadópáros arra a kérdésre kereste a választ, hogy hogyan lehet egy munkáltatónak a munkavállalókat a munka során „FLOW” állapotba – azaz a munka által nyújtott öröm és elégedettség állapotába – hozni és ott is tartani.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!