Főoldal / Hírek / Miért legyen még idén napelemes rendszere?

Miért legyen még idén napelemes rendszere?

Ha eddig az ideiglenes betáplálási stop tartotta vissza attól, hogy saját napelemes rendszere legyen, itt az idő, hogy belevágjon! Hogy miért? Egyszerűen azért, mert minél később hozza meg a döntést, annál magasabb költségekkel kell számolnia, de természetesen érthető, ha ennél pontosabban szeretné tudni, mire számíthat. Íme a legfontosabb tudnivalók és egy kis extra spórolási lehetőség!

A legújabb hírek szerint 2024. január 1-től megszűnik a betáplálási stop, azaz ismét csatlakozhatnak a hálózathoz az új háztartási napelemes rendszerek. Bár addig még van hátra néhány hónap, ez korántsem jelenti azt, hogy érdemes megvárni a jövő évet, sőt, a legjobb mielőbb megkezdeni a tervezést és már most szerződést kötni egy napelemes céggel.

A betáplálási stop sokakat eltántorított a korszerűsítéstől, de jó tudni, hogy a rendszer utólag is csatlakoztatható a hálózatra. Anyagilag kifejezetten megéri még idén ősszel belevágni, hiszen az árak egyre csak emelkednek, vagyis rendelettől függetlenül a halogatással nő az összköltség. Ráadásul januártól várhatóan ugrásszerűen emelkedik a napelemek iránti kereslet, tehát érdemes elkerülni a dömpinget.

Mindezeken felül számolni kell a napelem engedélyeztetési folyamattal, ami meglehetősen sok időt, legalább két hónapot vesz igénybe. A csatlakozási dokumentáció elkészítésétől a mérőóra cseréig számos teendőre kell sort keríteni, és bár sok múlik a pontos adatszolgáltatáson, célszerű mielőbb megkezdeni, mivel az engedélyeztetés átfutási ideje elsősorban az áramszolgáltatótól függ.

A napelem engedélyeztetésnek ráadásul megvan a maga ára, a jó hír viszont az, hogyha jól választ partnert, megspórolhatja ezt a költséget. Cégünk, a Gershoj Energia Kft. aktuális ajánlatát Ön is kihasználhatja, és az eddig felsorolt előnyökön túl ingyenes napelem engedélyeztetéssel is számolhat, ha szerződést köt velünk.

Miért várna jövő januárig? Korszerűsítse otthonát még idén, és válassza cégünket, mi pedig egy professzionális rendszerrel és díjtalan napelem engedélyeztetéssel háláljuk meg bizalmát!

Felkeltettük érdeklődését, kérdezne, ajánlatot kérne?

További információkért látogasson el a www.gershojenergia.com weboldalra, és ha meggyőztük, forduljon hozzánk bizalommal a +36-30-894-6152-es telefonszámon vagy a e-mail címen!

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!