Főoldal / Hírek / Mobil Szolár Helyszín Elemző Tető Jármű

Mobil Szolár Helyszín Elemző Tető Jármű

Innovatív technológia a precizitás jegyében: bemutatjuk a Mobil Szolár Helyszín Elemzést.

”Dán tulajdonú vállalkozásként nagyra becsüljük a minőséget. Tudjuk, hogy életbevágóan fontos hosszútávra szóló megoldásokat kínálni ügyfeleinknek, hogy az ő érdekeikben biztosítsuk a befektetésük megtérülését. A mobil szolár helyszín elemző – vagy ahogy mi hívjuk a mindennapokban: ’crawler’ –  innovációja egy újabb lépcsőfok a folyamatosan fejlődő projekt és minőség menedzsmentünkben. A fejlesztést több mint egy évvel ezelőtt könnyebb volt megfogalmazni, mint később megvalósítani.” – Jan Gershoj, a Gershoj Energia Kft. dán alapítója.

”Ez egy távirányítóval vezérelhető, wifi kapcsolattal rendelkező, nagy felbontású kamerával felszerelt jármű, ami könnyedén felhelyezhető bármilyen tetőre 45 fokos dőlésszögig, és precíz méréseket végez. Ez az eszköz biztosítja számunkra a magas szintű pontosságot a méréseink során. A jármű speciális tulajdonságai között szerepel a tengelyenkénti kormányozhatóság, a speciális abroncs a csúszás megelőzésére, illetve az egyedileg megtervezett gimbal, hogy stabilizáljuk a mérési pontokat.

tető elemző jármű

A napelemek tervezett elhelyezési pontjain végzett mérések már számos alkalommal mutattak ki jelentős hatékonyság javulást az által, hogy a napelemek pozícióját akárcsak egy pár centivel is, de arrébb terveztük – megnyerve ez által az ügyfeleket. Telepítőként folyamatosan kutatjuk és használjuk a piacon elérhető legjobb alapanyagokat. Emellett biztosítjuk azt is, hogy ezek az anyagok beépítésre is kerüljenek és a legoptimálisabb teljesítményt nyújtsák.

Projektjeink során a LEAN elvet alkalmazzuk. Hozzáadott értéket látunk abban, hogy pontosan az ügyfél szükségei alapján konfiguráljuk a napelem rendszert. Kiemelt fontosságúnak tartjuk tehát, hogy folyamatosan a legjobbak tudjunk maradni az általunk kínált megoldások tekintetében.

Az eszköz gyorsan bevethető és nem utolsó sorban használatával megkíméljük a kollégáinkat attól, hogy a tetőre kelljen felmászni egy felmérés során, ez által növelve a biztonságukat.

A mobil szolár helyszín elemző mindez által komoly versenyelőnyhöz juttat bennünket.

A jármű működés közben:

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!