Főoldal / Hírek / Solar Power Europe tagság

Solar Power Europe tagság

Büszkék vagyunk rá, hogy a Gershoj Energia Kft. az első önálló hazai vállalatként csatlakozhatott a Solar Power Europe egyesülethez, amely képviseli mindazon értékeket, melyek megőrzését mi is küldetésünknek tekintünk és egy európai közösségben dolgozhatunk társadalmunk energiaellátásának modern kihívásain.

Solar Power Europe

A Solar Power Europe egy 38 országot átfogó, több mint 200 tag által vezetett energia és klíma egyesület.

Célunk, hogy tagjainkkal a napenergiát az intelligens, fenntartható, biztonságos és inkluzív energiarendszer magjává tegyük. Szeretnénk elérni a karbonsemlegességet még 2050 előtt úgy, hogy 2030-ig több energiát termeljünk a nap erejéből, mint bármely más energiaforrás.

A napenergia-alapú energiamegoldásokat sikeresen pozicionáljuk az európai  és nemzetközi szintű politikai és pénzügyi döntéshozókkal, ezzel lehetővé téve a napenergia növekedéséhez szükséges gazdasági és finanszírozási környezetet Európában.

Támogatjuk a részvételt az európai hálózatépítési és üzleti fejlesztési platformokon tagjaink üzleti lehetőségeinek hatékony összehangolásáért, valamint hatékonyan kommunikáljuk a napenergia előnyeinek kulcsfontosságú érveit az összes releváns kommunikációs csatornán keresztül.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!