Főoldal / Napelem kisokos / Miért van szükségem napelem rendszerre?

Miért van szükségem napelem rendszerre?

Hozzáférhető, megfizethető és bőséges

A globális klímakatasztrófa napról napra hangsúlyosabb felelősségvállalást kíván meg a mindennapi életben is azoktól, akik aktívan részt vennének a környezet védelmében. A napelem rendszer – ellentétben a szén és egyéb fosszilis tüzelőanyagokat használó megoldásokkal – megújuló és tiszta energiát termel.

A fenntartható széndioxid-mentes energiamegoldások alapvető fontosságúak az éghajlatváltozás ütemének lelassításához és a környezet további károsodásának megelőzéséhez. A fosszilis tüzelőanyagok kinyeréséhez és elégetéséhez vagy finomításához ráadásul jelentős forrásokkal és tőkével szükséges rendelkezni, ellentétben napelem rendszert bárki megvásárolhat és telepíthet. Ráadásul egy óra alatt elég napfény ér el a Földet, hogy egész évben energiát nyújtson a világnak.

Magyarország éghajlata pedig különösen szerencsés ebből a szempontból, hiszen teljes évben lehetővé teszi a napelem használatát: a napsütéses órák száma hazánk területén általában 1750 és 2050 óra között változik. Saját küldetésünknek tekintjük a nap erejéből rendszereink által egy fenntartható, biztonságos és megújuló energiaforrás előállítását, mellyel környezetünket is védjük az utókor számára.

Ha Ön is így gondolja, szüksége lehet napelem rendszerre!

Hosszú távú megtakarítás

Az energiafelhasználás rohamosan növekszik, ezzel egy időben pedig csökken a fosszilis és nukleáris energiatartalék úgy, mint a gáz, az olaj, a szén és az urán, amely előbb vagy utóbb drámai energia áremelést fog okozni. A megfelelően tervezett és az éves fogyasztáshoz kalibrált háztartási kiserőmű költséghatékony megoldás és hosszú távú beruházás, ami valóban kiválthatja a villanyszámlát!

Elköteleződtünk a folyamatos fejlődés mellett, hiszen csak így tudjuk munkánkkal elérni a valós megtérülést, a garantált élettartamot és a maximalizált hozamot. Mindezt piacvezető helyszíni felméréssel, tervezői programjainkkal és szakértő telepítő csapatainkkal biztosítjuk.

Ha Ön is megszabadulna a növekvő villamosenergia költségektől szüksége lehet napelem rendszerre!

Értéknövelő beruházás

A napelem rendszer működtetésével nemcsak a rezsin spórolhat, de szinte azonnal megnöveli a háza eladási értékét! Nem ez szokott lenni az elsődleges szempont a napelem rendszer vásárlás előtt állók számára, de tény, hogy a telepített és működő rendszer vonzóbbá teszi az ingatlant a vásárlók számára és (ingatlanpiaci kapcsolataink alapján) 15-20%-al megnövelheti annak viszonteladási értékét.

Az Otthon Centrum 2019-es évet összegző elemzése a különböző fűtéstípusok egymástól eltérő ingatlantípusok áraira gyakorolt hatásait vizsgálta. Országos átlagban elmondható, hogy egy fával fűtött családi ház átlagos négyzetméterára 2019-ben 126 ezer forint volt, míg a gáz cirkó fűtéssel szerelt ingatlan 263 ezerért, a megújuló energiát felhasználó pedig 438 ezer forintért kelt el.

Ha Ön is értéknövelő beruházást keres szüksége lehet napelem rendszerre!

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
Twitter
LinkedIn
Skype
WhatsApp
Pinterest

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!