Hogyan működik a napelem rendszer kalkulátor?

Sokan nem vagyunk megbarátkozva a villany és gáz fogyasztói árával. Ha szeretnénk ezek fizetésétől megszabadulni, ráadásul örömmel alkalmaznánk környezetkímélő megoldást, akkor biztosan fel fog merülni a napelem telepítésének lehetősége. Azonban a várható költségekről és arról, hogy pontosan mekkora napelem rendszerre van szükség az épület energiaellátásának fenntartásához már nehezebb informálódni.

Azért hoztuk létre a két lépéses napelem rendszer kalkulátort (mind magánszemélyek, mind vállalatok részére egyaránt), hogy segítségünkkel költségtakarékos és környezetbarát módon valósíthassa meg terveit. Az ajánlatkérés költségmentes!

Első lépésként a havi átlagos villamosenergia fogyasztását kell megadnia egy egyszerű csúszkán. Ezek alapján láthatja a leendő napelem rendszerhez kapcsolódó legfontosabb adatok becsléseit, mint a rendszer méret (kW), a szükséges napelemek darabszáma, az inverter mérete (kW), a szükséges tetőfelület vagy a rendszernek köszönhetően ki nem bocsátott Co2 mennyiség.

Az ajánlatkérés után személyes adatait kell megadnia, hiszen az eddigiek alapján csak egy becsült méretet és árat tudunk megállapítani. Az indikatív ajánlatot a megadott email címre küldjük ki. A konkrét ajánlathoz feltétlenül szükségesnek tartunk egy személyes helyszíni felmérést!

Kiemelt figyelmet fordítunk az aktuális pályázati kiírásokra, így a finanszírozási lehetőségekről is könnyedén tájékozódhat.

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!