Főoldal / Blog / Hogyan működik a napelem rendszer kalkulátor?

Hogyan működik a napelem rendszer kalkulátor?

Sokan nem vagyunk megbarátkozva a villany és gáz fogyasztói árával. Ha szeretnénk ezek fizetésétől megszabadulni, ráadásul örömmel alkalmaznánk környezetkímélő megoldást, akkor biztosan fel fog merülni a napelem telepítésének lehetősége. Azonban a várható költségekről és arról, hogy pontosan mekkora napelem rendszerre van szükség az épület energiaellátásának fenntartásához már sokkal nehezebb informálódni.

Azért hoztuk létre a két lépéses napelem rendszer kalkulátort (mind magánszemélyek, mind vállalatok részére egyaránt), hogy segítségünkkel a legegyszerűbben jusson hozzá a szükséges információkhoz, amivel költségtakarékos és környezetbarát módon valósíthassa meg terveit. Az ajánlatkérés költségmentes!

Első lépésként a havi átlagos villamosenergia fogyasztását kell megadnia egy egyszerű csúszkán. Ezek alapján láthatja a leendő napelem rendszerhez kapcsolódó legfontosabb adatok becsléseit, mint a rendszer méret (kW), a szükséges napelemek darabszáma, az inverter mérete (kW), a szükséges tetőfelület vagy a rendszernek köszönhetően ki nem bocsátott Co2 mennyiség.

Az ajánlatkérés után személyes adatait kell megadnia. Erre azért van szükség, mert az eddigiek alapján csak egy becsült méretet és árat tudunk megállapítani. A részletekhez (mint a konkrét ár) feltétlenül szükségesnek tartunk egy személyes helyszíni felmérést is! Ezért szükséges megadnia személyes illetve céges adatait (ha vállalkozásának szeretne napelemet telepíttetni), így gyorsabban fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot. Az indikatív ajánlatot is a megadott email címre küldjük ki.

Amennyiben nem találja az ajánlatot email fiókjában, kérjük tekintse meg levélszemét mappáját is. A kiküldött ajánlat után egy héten belül szakértő kollégáink fel fogják keresni Önt megadott elérhetőségei egyikén.

Kiemelt figyelmet fordítunk az aktuális pályázati kiírásokra, így a finanszírozási lehetőségekről is könnyedén tájékozódhat.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!
Facebook
LinkedIn
Email

Kalkulálja ki az Ön napelem rendszerének egyedi méretét!